Meilės ištroškusi emigrantė užkibo ant apgaviko jauko

Ši mano vėlyva internetinė meilė tiesiog įrodo, kaip veikia pasąmonė. Interneto pažinčių puslapiuose pradėjau susirašinėti su vyriškiu, gyvenančiu Norvegijoje. Susirašinėjom, keisdavomės trumpomis žinutėmis apie gyvenimą emigracijoje, mat pati buvau neseniai emigravus į Jungtinę Karalystę.

Viktoras gyveno netoli gyvenvietės, kur gyvenau aš. Pradėjom susirašinėti, bendraut „Skype“, kartais net po 8 val. per dieną.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Viktoras gyveno netoli gyvenvietės, kur gyvenau aš. Pradėjom susirašinėti, bendraut „Skype“, kartais net po 8 val. per dieną.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Žemaitė

Nov 4, 2013, 1:43 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:10 PM

Beveik tuo pat metu susipažinau ir su dar vienu likimo broliu – Jungtinėje Karalystėje gyvenančiu Viktoru: tiesiog vieną rytą savo „Skype“ radau jo paliktą meilią žinutę. Kaip vėliau supratau, tokias žinutes jis buvo išsiuntinėjęs daugybei atsitiktinių moterų.

Viktoras gyveno netoli gyvenvietės, kur gyvenau aš. Pradėjom susirašinėti, bendraut „Skype“, kartais net po 8 val. per dieną.

Po kelių mėnesių pažinties jis pakvietė pas save gyventi. Buvau neseniai išsiskyrusi su savo vyru. Žinojau, kad Viktoras vedęs, Lietuvoje turi žmoną, suaugusius vaikus, nors tikino, kad su jais ryšių nepalaikantis.

Tai buvo nuostabiausia mano meilės vasara: pasivažinėjimai dviračiais, pasivaikščiojimai susikibus už rankų. Jaučiausi nuostabiai.

Man labai reikėjo palaikymo, nes šalyje, kur eismas vyksta kita kelio puse, reikia išmokti net pereiti gatvę...Teko išmokti ir kalbą, išmokti apsipirkti (ne kartą teko nusipirkti ne tą produktą).

Daugelis emigrantų svečioje šalyje susiduria su problemomis, o čia man tarsi iš dangaus nukrito vyras, kuris padėjo rasti darbą, pasiūlė gyventi kartu. Ir tik su juo supratau, kas tai yra aistra, kai lauki vakaro, kuomet eisim į miegamąjį – kiekviena naktis buvo meilės nuotykis. Viktoras turėjo daug patirties, mokė šito ir mane.

Tik man visada atrodė, kad Viktoras turi ir daugiau moterų. Antai išvyko atostogų be manęs, nors aš norėjau vykti su juo. Tačiau Viktoras sakė, kad apsistos pas sūnų, o ten nėra kur dviems permiegoti.

O po šitos kelionės pasakė, kad mes negalime būti pora – aš jam esanti per daug lėta... Buvo skaudu, verkiau, žeminausi, atsiprašinėjau, nors nieko nebuvau netinkamo padariusi.

Turėjau susikrauti lagaminą ir palikti savo meilę.

O dabar norėčiau įspėti kitas moteris apie internetinius kazanovas. Jie turi moteris keliuose miestuose, susiranda mus per internetines pažintis, naudojasi, o kai jais patikime – įskaudina ir palieka...

***

Žinote tą svaiginantį meilės jausmą, kai, regis, kojomis nesieki žemės? Patyrėte meilės romaną, kurio negalite pamiršti? Kartais pagalvojate, kad jūsų santykių istorija galėtų būti knygos ar filmo dalimi? Kviečiame papasakoti savo istoriją, dalyvauti konkurse ir laimėti „Lonas“ prizus.

Jūsų istorijų iki lapkričio 11 d. laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia. Tvarkinga lietuvių kalba parašytas istorijas publikuosime rubrikoje „Bendraukime“. Plačiau apie konkurso sąlygas skaitykite konkursas-meiles-istorija-kurios-negaliu-pamirsti.htm"="">konkursas-meiles-istorija-kurios-negaliu-pamirsti.htm"" target="_blank">čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.