Pasveikinkim dvynius Luką ir Tomą: broliai keliaus į Niujorką!

Kova buvo išties įnirtinga! Serialo „Obelis nuo obels“ ir lrytas.lt paskelbtame konkurse dalyvavę broliai ir seserys parodė, kad kaip reikiant moka varžytis. O kaipgi kitaip, juk varžomasi dėl tokio prizo – kelionės į Niujorką!

Konkurso nugalėtojai - Tomas ir Lukas Šimkai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Konkurso nugalėtojai - Tomas ir Lukas Šimkai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 26, 2014, 6:04 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:18 PM

Lrytas.lt skaitytojai ne tik balsavo, bet ir užgniaužę kvapą stebėjo ir laukė, kuriai gi porai pavyks surinkti daugiausia balsų. Laimėtojai jau aiškūs - tai broliai Lukas ir Tomas Šimkai. Už juos buvo atiduota net 7873 balsų.

„Jau nuo pat mažens viską darome kartu. Kaip žinia, visiems dvyniams visko turi būti po lygiai, taigi, nors ir juoko forma, bet dalinamės viskuo po lygiai. Charakteriai kiek skiriasi, tačiau interesai sutampa“, – taip save pristato 19-mečiai dvyniai Tomas ir Lukas.

Tomas ir Lukas – visur kartu. „Universitete esame grupiokai, abu žaidžiame ir domimės krepšiniu bei gyvenimo neįsivaizduojame be skanaus maisto. Mėgstame aktyvią veiklą – stengiamės sudalyvauti visur, kur tik įmanoma. Tomas – fotografas, siekiantis savo tikslų ir greitai tobulėjantis. Lukas – visiškai priešinga asmenybė, iš savo gyvenimo negalėtų išbraukti muzikos, domisi ekonomika bei galvoja apie verslo kūrimą“, – taip apie save kalba Tomas ir Lukas.

O dabar jų laukia kelionė į Niujorką. Palinkėkim broliams sėkmės!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.