Konkurso „O ką dainuosi tu?“ taisyklės

16.Su laimėtojais susisiekiama per 3 darbo dienas nuo laimėtojų paskelbimo nurodytais telefono numeriais ir/arba elektroniniu paštu. Laimėtojai skelbiami birželio 27 d. portale www.lrytas.lt ir portale www.dainusvente.lt, Dainų šventės Facebook profilyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-06 16:23, atnaujinta 2018-02-13 02:54

4.Konkurso vieta: portalas www.lrytas.lt 5.Konkurso laikas: nuo 2014 m. birželio 5 d. 12 val. iki 2014 m. birželio 19 d. 24 val. imtinai. 6.Balsavimas už konkurso dalyvius: balsavimas vyksta nuo 2014 m. birželio 20 d. 00 val. iki 2014 m. birželio 26 d. 24 val.imtinai. Balsų skaičius iš vieno IP adreso nėra ribojamas. 7.Konkurso nugalėtojai skelbiami birželio 27 dieną.

8.Konkurso dalyviai: a.konkurse gali dalyvauti bet kokie fiziniai asmenys bei kolektyvai, įvykdę konkurso sąlygas. b.jaunesni nei 18 metų asmenys konkurse dalyvauti gali tik su tėvų ar globėjų sutikimu. Jei konkurse dalyvauja jaunesnis nei 18 metų asmuo, laikoma, kad jo tėvai ar globėjai susipažino su šiomis taisyklėmis ir davė sutikimą dalyvauti konkurse. c.konkurse negali dalyvauti konkurso organizatoriaus darbuotojai ir jų šeimos nariai. 9.Konkurse dalyvauja kiekvienas, atsiuntęs vaizdo įrašą, kuriame pats asmuo ar kolektyvas atlieka lietuvių liaudies dainą.

10.Konkurse dalyvauja tik tie įrašai, kuriuose skamba lietuvių liaudies daina. Organizatoriai pasilieka teisę neįtraukti į konkursą dainų, kurios neatitinka liaudies dainos kriterijų. 11.Vaizdo įrašas siunčiamas talpinamas lrytas.lt sistemoje sistemą https://bendraukime.lrytas.lt/?view=ivedimo_forma. Kartu pridedama informacija apie įrašą: atliekama daina, dainos atlikėjo ar atlikėjų vardas, pavardė ar kolektyvo pavadinimas, kontaktinis telefonas ir elektroninio pašto adresas, taip pat trumpa informacija, kodėl jie po Dainų dienos siūlo visiems kartu sudainuoti būtent šią dainą.

12.Vaizdo įrašo apimtis turi būti ne didesnė negu 20 GB. 13.Vaizdo įrašas gali trukti ne ilgiau negu 90 sekundžių. Jei daina ilgesnė nei 90 sekundžių – atlikėjui siūloma pasirinkti jos dalį/motyvą 14.Laimi 5 dainos, surinkusios daugiausiai balsų. Jos siūlomos dainuoti po Dainų šventės Dainų dienos renginio liepos 6 dieną.

15.Daugiausiai balsų surinkę dainų atlikėjai apdovanojami: a.I vieta – 4 kvietimai į Dainų dieną (sėdimos vietos) + Dainų šventės albumas b.II vieta – 4 Dainų šventės marškinėliai + Dainų šventės albumas c.III vieta – 4 puodeliai + Dainų šventės albuma d.IV- V vietos – po Dainų šventės albumą

16.Su laimėtojais susisiekiama per 3 darbo dienas nuo laimėtojų paskelbimo nurodytais telefono numeriais ir/arba elektroniniu paštu. Laimėtojai skelbiami birželio 27 d. portale www.lrytas.lt ir portale www.dainusvente.lt, Dainų šventės Facebook profilyje.

17.Prizus laimėtojai turi atsiimti savarankiškai per 14 dienų nuo paskelbimo portale www.lrytas.lt 18.Atsiimant prizą laimėtojai privalo pateikti savo asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. 19.Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti laimėtojų skelbimo datą ir prizų išdavimo tvarką. 20.Laimėtojas, taisyklėse nustatyta tvarka neatsiėmęs laimėjimo netenka teisių į jį, tokio laimėtojo nustatymas tampa negaliojančiu. Prizas grąžinamas į prizų fondą ir nustatomas naujas laimėtojas.

21.Konkurso dalyviai žino, sutinka ir leidžia, kad konkurso metu surinkti jų asmens duomenys būtų naudojami konkurso organizavimui bei pristatymui, įskaitant laimėtojų atranką, laimėtojų viešą paskelbimą, taip pat statistikos bei kitais įstatymų leidžiamais tikslais. 22.Konkurse dalyvaujantys asmenys įsipareigoja savo rizika, tinkamai susipažinti su konkurso taisyklėmis bei sutinka laikytis jų, taip pat organizatorių priimtų konkurso sprendimų. 23. Organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso sąlygas ir įsipareigoja iš anksto apie tai informuoti interneto portale www.lrytas.lt

24.Laimėjimai į pinigus ar kitus prizus nekeičiami. 25.Informacija apie konkursą skelbiama interneto tinklalapyje www.lrytas.lt. 26.Esant interneto tinklalapyje www.lrytas.lt ir kitose informacijos priemonėse paskelbtų konkurso taisyklių neatitikimų, galioja ir taikomos interneto tinklalapyje www.lrytas.lt paskelbtos konkurso taisyklės.

27.Informacija apie konkursą teikiama el. paštu video@lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.