Kompleksuoji dėl dantų? Pradėk naują gyvenimą su tobula šypsena!

Plati šypsena – laimingo žmogaus atspindys, o sveiki ir balti dantys suteikia daugiau pasitikėjimo savimi. Negalėdami plačiai šypsotis jaučiamės susikaustę, kompleksuoti, vengiame artimesnio ryšio, o dažnai veidą tiesiog slepiame. Bet juk kartais užtenka tik šypsenos, kad viskas taptų įmanoma!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2014, 10:55 AM, atnaujinta Jan 25, 2018, 10:14 AM

Odontologijos ekspertai ir balti.lt ieško naujų reklaminių veidų ir skelbia konkursą – „Pradėkite naują gyvenimą su gražesne šypsena!“ Papasakokite mums, kaip pasikeistų Jūsų gyvenimas, jei netrukus galėtumėte didžiuotis tobulais dantimis ir kodėl būtent Jūs turėtumėte reprezentuoti odontologijos kliniką. Užpildykite žemiau nurodytą anketą, aprašykite arba nufilmuokite atvirą savo pasakojimą ir galbūt Jūs tapsite naujuoju balti.lt reklaminiu veidu.

Juk matėte nepriekaištingą dainininkės Natalijos Bunkės šypseną? Taip šypsotis galite ir Jūs.

Konkurso taisyklės:

1.Konkurse dalyvauti galima nuo 2014 spalio 20 d. iki lapkričio 2 d.

2.Konkurso dalyvių amžius nuo 18 m.

3.Konkurso dalyviai turi užpildyti anketą, kurią rasite portale lrytas.lt iki lapkričio 2 d. Balsuoti kviečiame nuo 2014 spalio 20 d. iki lapkričio 9 dienos.

4.Konkurso dalyviai sutinka, kad jų pateikti duomenys (vardas, pavardė, amžius, atsiųsta istorija, nuotraukos) būtų viešinami bei naudojami visais su projektu, balti.lt ir groziochirurgija.lt susijusiais tikslais.

5. Bus išrinkti du konkurso nugalėtojai: moteris ir vyras, kurie taps balti.lt reklaminiais veidais.

6. Konkurso laimėtojų rinkimas: lankytojai už labiausiai patinkančius kandidatus galės balsuoti „Bendraukime“ „Facebook“ paskyroje spausdami „Like“  ant nuotraukų. Taip pat bus galima balsuoti už kandidatų video, patalpintus  lrytas.tv, spausdami žvaigždutes, esančias po vaizdo įrašu. 

Iš keturių daugiausiai balsų surinkusių kandidatų (2 vyrai ir 2 moterys) nugalėtojus išrinks www.balti.lt odontologijos ekspertai. Laimėtojai bus paskelbti iki lapkričio 16 d.

7.Konkurso nugalėtojai bus paskelbti portale ir su jais bus susisiekta asmeniškai.

Kviečiame pildyti anketą ir dalyvauti konkurse.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.