Konkursas: „Aš noriu būti graži ir man dėl to ne gėda!“

Lieknos kojos, plokščias pilvas, tobulos kūno linijos ir akinanti šypsena - dažniausiai tokius grožio etalonus matome mados žurnalų viršeliuose arba stebėdami garsenybes, žengiančias raudonu kilimu bei dalyvaujančias elito renginiuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 11:20 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:53 PM

Tačiau kas pasakė, kad išskirtinai gražios gali būti tik įžymybės?

Grožio chirurgija“ griauna šį stereotipą ir kviečia dalyvauti išskirtiniame projekte Aš noriu būti graži ir man dėl to ne gėda.

Esate sumani, komunikabili, siekiate karjeros, tačiau siekti užsibrėžtų tikslų vis trukdo kompleksai? Galbūt turite išvaizdos trūkumų arba jūsų svajonių karjerai tiesiog privaloma nepriekaištinga išvaizda?

Metas išdrįsti gyventi kitaip! Žengti pirmąjį žingsnį gerų pokyčių link padės klinikos „Grožio chirurgija“ specialistai. Plastinės chirurgijos, odontologijos ir dermatologijos gydytojai žino, kaip ryžtingas noras pasikeisti gali pakeisti visą gyvenimą.

„Aš noriu būti graži ir man dėl to ne gėda“ – tai reiškia tik tai, kad negalima bijoti būti gražiai, nereikia gėdytis noro pasikeisti, išmėginti grožio procedūras ar net pasidaryti plastinę operaciją.

Moterys, tvirtai siekiančios užsibrėžtų tikslų ir norinčios pakeisti savo išvaizdą, kviečiamos siųsti savo gyvenimo istorijas ir nuotraukas. Drąsiausios ir originaliausios istorijos autorei, klinikoje „Grožio chirurgija” laukia specialistų konsultacijos ir, dėmesio, – realūs pokyčiai!

Konkurse gali dalyvauti moterys nuo 25–erių metų, atsiuntusios savo istorijas (teksto apimtis nuo 150 žodžių) ir nuotraukas (visu ūgiu ir portretinę).

Rašinius ir nuotraukas konkursui siųskite nuo 2014 11 25 iki  2014 12 14 d.  imtinai el. paštu bendraukime@lrytas.lt. Siųsdamos nurodykite konkurso pavadinimą „Aš noriu būti graži ir man dėl to ne gėda“.

Nepamirškite pateikti savo kontaktinio telefono numerio, vardo, pavardės, amžiaus. Taip pat nurodykite,  ką norėtumėte koreguoti ir ar sutinkate, jog jūsų vardas, pavardė ir nuotraukos būtų viešai publikuojamos.

Konkurso nugalėtoją išrinks lrytas.lt ir „Grožio chirurgijos“ klinikos specialistai. Su laimėtoja bus susisiekta asmeniškai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.