Konkursą laimėjusi mergina galės šypsotis kaip italai

Naujienų portale lrytas.lt vykusiame konkurse „Pradėkite naują gyvenimą su gražesne šypsena!“ aktyviausia balsuotoja tapo Milda Visdaraitė. Mergina pademonstravo didžiausią palaikymą konkurso dalyviams už juos balsuodama „Bendraukime“ „Facebook“ paskyroje. Ir laimėjo specialų prizą – 500 Lt vertės dovanų čekį profesionalioms „balti.lt“ odontologų paslaugoms.

M.Visdaraitė tikina, kad pasitobulinusi šypseną ji bandys lygiuotis į pietų gyventojus, kuriems balta spindinti šypsena – tarsi neatsiejamas aksesuaras.<br>Asmeninio albumo nuotr.
M.Visdaraitė tikina, kad pasitobulinusi šypseną ji bandys lygiuotis į pietų gyventojus, kuriems balta spindinti šypsena – tarsi neatsiejamas aksesuaras.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2014, 1:57 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:18 PM

„Labai džiaugiuosi gavusi išskirtinę progą pasidailinti savo šypseną. Mano dantys nuo vaikystės nėra tokie, kokių norėčiau. Plačiai šypsotis trukdo ne visai simetriška dantų padėtis. Su nekantrumu laukiu to momento, kai su profesionaliais odontologais galėsiu pasikonsultuoti, kaip šį defektą galėčiau pašalinti“, - prizu džiaugiasi M.Visdaraitė.

Mergina dalyvavo klinikos „Grožio chirurgija“ inicijuotame konkurse – balsuodama socialiniame tinklalapyje padėjo rinkti puslapio „Balti.lt“ reklaminius veidus. Konkurso metu reikėjo aktyviai palaikyti savo favoritą spaudžiant „patinka“ prie jo nuotraukos.

M.Visdaraitė tikina, kad pasitobulinusi šypseną ji bandys lygiuotis į pietų gyventojus, kuriems balta spindinti šypsena – tarsi neatsiejamas aksesuaras.

„Labai myliu Italiją, man ji reiškia šį tą daugiau nei kitiems, nes man ji – kaip antri namai, turiu ten man labai brangių žmonių ir jaučiuosi ten visada laukiama. Italai labai daug šypsosi, daug bendrauja, pozityviai žiūri į aplinkinius. Manau, su nauja šypsena taip pat dažniau šypsosiuosi ne tik Italijoje, bet ir Lietuvoje“, - sako aktyviausia konkurso balsuotoja Milda Visdaraitė.

„Grožio chirurgijos“ konkurso „Pradėkite naują gyvenimą su gražesne šypsena!“ nugalėtojai, kuriems bus atliktos profesionalios odontologų paslaugos, bus paskelbti jau po to, kai jiems bus patobulintos šypsenos. Su jais susisieksime asmeniškai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.