Skelbiame konkurso „Spalvotos Kalėdos“ nugalėtoją!

Į mūsų kiemus įžengė žiema, o kartu su ja - ir didžiosios metų šventės. „Bendraukime“ ir „Omnitel“ kvietė skaitytojus dalintis džiugiomis artėjančių švenčių akimirkomis ir dalyvauti konkurse „Spalvotos Kalėdos“. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 3:42 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:18 AM

Suskaičiavus skaitytojų balsus paaiškėjo, jog konkurso nugalėtoja tapo Ieva, atsiuntusi nuotrauką, pavadinimu „Kalėdinė Gilė“ Jai atitenka „Urbanears Plattan“ ausinės. 

Su nugalėtoja susisieksime asmeniškai. 

Ačiū visiems, pasidalijusiems savo šeimos ir draugų šitomis emocijomis ir jaukiomis akimirkomis, laukiant Kalėdų. Linkime linksmų ir laimingų Naujųjų metų!

Prizų vertė neišmokama grynaisiais ir nekeičiama į kitas prekes. Nugalėtojas atsiimdamas prizą turi turėti tapatybę patvirtinantį asmens dokumentą.

Išaiškėjus, kad ausinių „Urbanears Plattan“ laimėtoju tapo nepilnametis asmuo, santykiuose su organizatoriais nepilnamečiui teisės aktų nustatyta tvarka atstovauja jo teisėti atstovai.

Konkurse draudžiama talpinti, platinti ar kitais būdais viešinti informaciją (duomenis), esančią autorių ar gretutinių teisių objektais, jei nėra gautas autoriaus ar gretutinių teisių turėtojo sutikimas. Šių draudimų pažeidimas Jums užtraukią teisės aktuose numatytą atsakomybę. Todėl jūs užtikrinate, kad esate siunčiamos informacijos (duomenų) autoriaus ir gretutinių teisių turėtojas ir perduodate žemiau nurodytas teises konkurso vykdytojui.

Persiųsdami informaciją (duomenis) į konkursą, Jūs sutinkate, kad Jūsų asmeniniai duomenys, būtų naudojami šiose taisyklėse nurodytais tikslais ir tvarka tiek kiek tai reikia Projekto tikslams pasiekti ir rinkodaros informacijos teikimui, neatlygintinai suteikiate vykdytojui teisę naudotis visomis autorių teisėmis ir gretutinėmis teisėmis į tokią informaciją (duomenis) ir įsipareigojate jokiomis aplinkybėmis ateityje nereikšti jokių pretenzijų dėl Jūsų atsiųstos informacijos (duomenų) panaudojimo.

Konkurso metu kylantys ginčai sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų numatyta tvarka.

Organizatoriai pasilieka teisę be išankstinio įspėjimo keisti taisykles ir konkurso sąlygas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.