Į dukrą žvelgdama moteris prisimena ledinių rankų glamones

Kai laukiausi savo mažylės, vieną naktį susapnavau tokį sapną. Ateina visiškai nematyta moteris, atsisėda mano lovos gale ir sako man: „Tau gims mergaitė, o kadangi aš jauna miriau, tai aš įsikūnysiu į tavo gimusią dukrelę. Noriu pratęst savo gyvenimą. Ir kad tu įsitikintum, jog aš tau sakau tiesą, pažiūrėk, kokios šaltos mano rankos.“

Būdama nėščia autorė susapnavo keistą sapną apie negimusią dukterį.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Būdama nėščia autorė susapnavo keistą sapną apie negimusią dukterį.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Daina

Jan 14, 2015, 8:45 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:51 AM

Ji atvertė dalį antklodės ir pradėjo glostyti man kojas. Tas prisilietimas buvo ledinis – toks šaltas,kad smeigė iki pat paširdžių.

Aš išsigandau ir atsibudau. Antklodė buvo atlenkta, o mano kojos suledėjusios iki mėlynumo. Negalėjau patikėti sapnu, bet gražiai atlenkta antklodė ir tos mano suledėjusios kojos bylojo kažką kitą.

Prieš tai pagimdžiau du berniukus ir laukiausi trečio vaikelio. Iki pat pabaigos nežinojau, kas gims. Ir iš tikrųjų gimė mergaitė – be galo miela, rami ir graži.

Jai dabar 14 metų. Jokių kūdikiškų verkimų, jokių vaikiškų užsispyrimų, jokių paaugliškų kaprizų iki šiol nemačiau. Kartais,žiūriu į ją ir prieš akis išnyra tas sapnas. Jos elgesys – net nemoku paaiškint – kaip suaugusio žmogaus... Pernelyg suaugusi, ne pagal metus.

Ją be galo myliu, visi labai mylim. Netikiu aš nei pranašystėm, nei horoskopais, nei dar kažkuo, bet tas sapnas neduoda man ramybės visus tuos metus. Ir ta gražiai atlenkta antklodė... Kažkokia mistika, kurios negaliu paaiškinti...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.