Draugė išvažiavo aplankyti mylimojo tėvų. Ten santykiai griuvo

Pranašiškus sapnus sapnuoju dažnokai. Sapnai mane įspėjo apie mano ligą, vyro žūtį, senelio mirtį, draugo avariją. Močiutė sapne man padėkojo, kad sugalvojome jos palaikus perkelti į kitą amžino poilsio vietą.

„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.<br>Svečiuose jai buvo labai blogai: draugas ją apgyvendino viešbutyje, nes, pasirodo, ten jis turėjo žmoną ir dukrą, nebuvo išsituokęs.
„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.<br>Svečiuose jai buvo labai blogai: draugas ją apgyvendino viešbutyje, nes, pasirodo, ten jis turėjo žmoną ir dukrą, nebuvo išsituokęs.
Daugiau nuotraukų (1)

Irena

2015-02-17 08:09, atnaujinta 2018-01-13 00:43

Dabar noriu papasakoti apie sapną, kuris buvo apie mano draugę. Tai nutiko, kai buvome jaunos merginos.

Draugė susipažino su rusakalbiu vaikinu. Padraugavo keletą mėnesių ir jis jai pasipiršo. Pakvietė važiuoti į svečius pas jo tėvus, kurie gyveno ne Lietuvoje.

Jie išvažiavo, o aš susapnavau sapną. Jų vestuvės apleistame, beveik sugriuvusiame name. Svečiai labai prastai apsirengę.

Pabudau ir galvoju: „Negerai mano draugei svečiuose.“

Grįžo ji į namus, atėjo pas mane į svečius, o aš klausiu, kaip sekėsi. Ji atsakė, kad gerai. Tada aš dar kartą paklausiau: „Ar tikrai?“ O ji pasidomėjo, kodėl aš taip klausiu.

Papasakojau jai savo sapną, o ji išpūtusi akis žiuri į mane. Ji man pasakė: „Jeigu ne tavo sapnas, aš tau nieko nesakyčiau.“

Papasakojo, kad svečiuose jai buvo labai blogai: draugas ją apgyvendino viešbutyje, nes, pasirodo, ten jis turi žmoną ir dukrą, jis nėra išsituokęs.

Tai va, mano sapnas išpranašavo draugystės griuvėsius. Dar sako – ką galvojame, tą sapnuojame. Tikrai netiesa.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.