Eksperimentas pavyko – per du mėnesius numetė 9 kilogramus

Paskutinėmis dienomis teko matyti daug „Kilo“ kokteilio reklamos. Tik šįkart viską matau ne kaip vartotoja, o įdomaus eksperimento dalyvė. Buvau projekto kilo.lt narė vos antrą savaitę ir iš įmonės vadovų sulaukiau netikėto kvietimo susitikti.

Pasiūlymas skambėjo baugiai, bet eksperimentas pasiteisino – 67 kg svėrusi mergina sulieknėjo iki 58 kg.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Pasiūlymas skambėjo baugiai, bet eksperimentas pasiteisino – 67 kg svėrusi mergina sulieknėjo iki 58 kg.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Pasiūlymas skambėjo baugiai, bet eksperimentas pasiteisino – 67 kg svėrusi mergina sulieknėjo iki 58 kg.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Pasiūlymas skambėjo baugiai, bet eksperimentas pasiteisino – 67 kg svėrusi mergina sulieknėjo iki 58 kg.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Elvyra

May 29, 2015, 1:46 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 9:41 PM

Pasiūlymas skambėjo šiek tiek baugiai – naujo lieknėjimo preparato tyrimas. Visgi noras išbandyti kažką naujo atvedė mane į pirmąjį susitikimą.

Per susitikimą man buvo pasiūlyta išmėginti naująjį kokteilį, kurį turėčiau vartoti mėnesį, pakeisdama vakarienę kokteiliu. Prisipažinsiu, į šį pasiūlymą žiūrėjau skeptiškai, vis klausinėjau savęs, ar įmanoma tokiu būdu numesti svorio, ar tai tik laiko švaistymas? Tačiau viduje degė didelis noras patobulinti kūno formas, o kilo.lt komanda patikino, kad rezultatai tikrai bus akivaizdūs.

Iš viso buvo trys grupės dalyvių. Pirma grupė keitė kokteiliu tik vakarienę, antra gerdavo du kartus per dieną (pusryčiams ir vakarienei), tačiau abi grupės nesportavo, o trečia grupė, į kurią ir patekau, gerdavo vakarais, bet tuo pačiu turėjo aktyviai sportuoti ne mažiau trijų kartų per savaitę.

Pirmosiomis tyrimo dienomis vartoti kokteilį vietoj valgio buvo gan keista, tačiau greitai atradau ir to privalumų, kadangi nereikėdavo galvoti, ką užkąsti, o ir patį kokteilį įgudau pasigaminti per keletą minučių, tad sutaupydavau laiko.

Pirmoji savaitė praėjo sklandžiai, kokteilio skoniui priekaištų neturėjau, taip pat numečiau beveik kilogramą svorio, tad buvau pasiryžusi tęsti eksperimentą ir nekantriai laukiau kitos savaitės rezultatų.

Sunkiau buvo sportuoti. Pradžia buvo labai sudėtinga ir atrodė, kad nubėgti 2 kilometrus beveik neįmanoma. Svarbiausia buvo nepasiduoti ir sukandus dantis prisiversti apsiauti sportinius batelius. Kiekvieną kartą tai padaryti būdavo vis lengviau, o rezultatai sparčiai gerėjo, kol tai tapo labai stipria motyvacija. Vis norėjosi pagerinti savo pačios rekordus.

Taigi, eksperimento metu man pavyko numesti 9 kg, o kokteilis, į kurį žiūrėjau skeptiškai, tapo nauju atradimu, kuris išties užtikrina sotumo jausmą. Taip pat sportas, mano atveju – bėgimas, padėjo sutvirtinti kūną ir padidinti ištvermę. Dėl to sulaukiau daug teigiamų komentarų iš aplinkinių, kas maloniai džiugino ir paskatino sudalyvauti bėgimo varžybose.

Nežinau, kaip sekėsi kitoms grupėms, kurios rezultatų siekė be sporto, tačiau neabejoju, kad sportas prie rezultatų tikrai prisidėjo, o kokteilis padėjo išvengti vakarinio persivalgymo ir neplanuoto maisto. Todėl šie du elementai  padėjo pasiekti matomų rezultatų per ganėtinai trumpą laiką.

Norėčiau kiekvienam skaitytojui palinkėti rasti jėgų ir noro pradėti šiandien, nes tai yra svarbiausia. Jei ne šis eksperimentas, manau, dar ilgai būčiau laukusi tos dienos, kuomet pradėsiu, nors ir visuomet atrodo, kad ta diena jau visai šalia.

Jūs taip pat galite dalyvauti konkurse  “Mano lieknėjimo paslaptis“ ir laimėti Kilo.lt mitybos ir sporto specialistų konsultacijas internetu, kurios padės patobulinti kūno linijas. Taip pat ir naujuosius KILO kokteilius, padėsiančius kontroliuoti jūsų kūno svorį. Skaitykite konkurso sąlygas čia.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.