Konkursas: papasakok savo kelionės nuotykį ir skrisk į Italiją!

Ar pritariate posakiui „kelionė be nuotykių – ne kelionė“? Jeigu jūsų atsakymas – taip, tuomet šis konkursas – kaip tik jums. Tereikia papasakoti nepamirštamą nuotykį, kurį patyrėte kelionėje, atsiųsti nuotraukų ir jau po mėnesio pradėti planuoti naują išvyką, kurią konkurso nugalėtojui padovanos kelionių organizatorius „Tez Tour“.

„Bendraukime“ kviečia pasidalinti savo istorijomis. Geriausiam istorijos autoriui kelionių agentūra „Teztour“ padovanos kelionę į Veroną (Italija) – apmokės skrydžio ir apgyvendinimo išlaidas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
„Bendraukime“ kviečia pasidalinti savo istorijomis. Geriausiam istorijos autoriui kelionių agentūra „Teztour“ padovanos kelionę į Veroną (Italija) – apmokės skrydžio ir apgyvendinimo išlaidas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2015, 1:48 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 11:58 AM

Kokių netikėtumų patyrėte per išvyką į užsienio šalį?

Galbūt kelionėje susipažinote su išskirtine asmenybe, kuri pakeitė jūsų mąstymą? O gal vos nepakliuvote egzotiškam plėšrūnui į dantis? Širdis plakė pasiklydus kalnuose? Ragavote egzotišką patiekalą, kurio nė už ką neragautų 90 procentų lietuvių? O gal rojaus kampelyje sutikote savo meilę ir pasilikote ten gyventi amžinai?

Jau dabar sėskite prie kompiuterio ir rašykite savo pasakojimą „Bendraukime ir „Teztour“ konkursui  „Kelionės nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“.

Jūsų pasakojimų laukiame el. paštu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Geriausios istorijos bus publikuojamos portale lrytas.lt rubrikoje „Bendraukime“. Įdomiausio pasakojimo autoriui kelionių organizatorius „Tez Tour“ padovanos 7 dienų kelionę dviems į Italijos Alpes (Veronos oro uostas) – apmokės skrydžio ir apgyvendinimo išlaidas.

Konkurso laimėtoją rinks  “Bendraukime“ redakcija ir “Tez Tour“. Su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai.

Konkursas vyks nuo liepos 1 iki liepos 31 dienos. 

Sėkmės!

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.