Pardavėja pakeitė senolės gyvenimą: išmokė gaminti ir šypsotis

Mano mama tokio amžiaus, kad jai įtikti yra beveik neįmanoma. Esu dukra, gyvenanti užsienyje, brolis – žuvęs. Mano mama gyvena Tauragėje, miesto centre.

Tad pasinaudodama proga, labai noriu padėkoti tai paslaptingajai pardavėjai Renatai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tad pasinaudodama proga, labai noriu padėkoti tai paslaptingajai pardavėjai Renatai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Taigi po visų pasakojimų mama nusivedė mane į parduotuvę ir norėjo parodyti tą nuostabiąją pardavėją.<br>M.Patašiaus nuotr.
Taigi po visų pasakojimų mama nusivedė mane į parduotuvę ir norėjo parodyti tą nuostabiąją pardavėją.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Elita

2015-07-15 16:41, atnaujinta 2017-10-26 01:44

Žinodama, kad aš su šeima grįžtu į Lietuvą atostogauti, mama, žinoma, ruošėsi mūsų sutikimui. Jai 85 metai, tad į parduotuvę ėjo mažiausiai penkis kartus, nes vis ką nors pamiršdavo nusipirkti. 

Mane ypač nustebino, kad mama paruošė mūsų sugrįžimui šaltibarščių bei antrąjį patiekalą. Keisčiausia, kad per tiek metų aš jo dar nebuvau ragavusi. O pasirodo, kad šitą receptą ji gavo iš pardavėjos, vardu Renata. Ji ne tik padėjo produktus išsirinkti, bet ir su šypsena paaiškino mamai, kaip viską pagaminti. 

Negana to, ši moteris mano mamai visada primena, kad nepamirštų nusipirkti batono, nes šį kartą grįžusi įsitikinau, kad mamai yra tikrai labai blogai su atmintimi. Pardavėja sugeba mamą prajuokinti, apsipirkusi mano mama būna daug linksmesnė. Deja, bet net man nepavyksta to padaryti, tikrai nežinau kaip mamytę pralinksminti. 

Taigi po visų pasakojimų mama nusivedė mane į parduotuvę ir norėjo parodyti tą nuostabiąją pardavėją. Tačiau buvo ne jos pamaina, tad gerosios pardavėjos neradome. Mama labai nusiminė, kad negalėjo mūsų supažindinti. 

Tad pasinaudodama proga, labai noriu padėkoti tai paslaptingajai pardavėjai Renatai, kuri dirba Tauragėje, Dariaus ir Girėno gatvės parduotuvėje „Iki“. Apie ją nieko daugiau nežinau, išskyrus tai, kad ir mamytės kaimynės ją giria. Tikiuosi, kad kai kitą kartą viešėsiu Lietuvoje, mes susipažinsime. 

Jūs taip pat galite dalyvauti „Bendraukime“ ir „Bitė Lietuva“ konkurse „Kliento šypsena“. Konkurso nugalėtojui atiteks planšetinis kompiuteris. Daugiau apie konkursą skaitykite čia.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.