Į San Tropezą nuvykusi pora sulaukė stebuklo, kurio troško metus

Nė neįsivaizdavau, kad šias atostogas ilgam įsiminsiu ne tik dėl nuostabaus oro, dar gražesnės šalies ir draugiškų žmonių, bet ir dėl labai asmeninės priežasties.

Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Aušra Griauzdytė

Jun 23, 2016, 10:50 AM, atnaujinta May 20, 2017, 9:59 PM

Turėjau galimybę kelis kartus aplankyti Prancūziją. Apkeliauti visais turistų numindžiotais takais bei retsykiais pasukti ten, kur galbūt užklysta ne dažnas jų. Tad apie žydrąją pakrantę... Daugeliui nuvažiuoti į šią nuostabią vietą yra svajonė, o ją pervažiavus nesunku įsitikinti, kad tai tikrai vienas vaizdingiausių maršrutų Europoje.

Mus Prancūzijos žydrosios pakrantės kelias užbūrė savo neįtikėtinais vaizdais ir kontrastais. Sau mielą vietą čia gali rasti netgi išrankiausias keliautojas. Tikriausiai visų pirma knieti sužinoti mano įspūdžius? 

Su vyru vaikutį planavome jau beveik metus, todėl atrodytų didelės staigmenos neturėjo būti. Visgi...

Ankstų rudenį suplanavome kelionę į Prancūziją, nuostabaus grožio žydrąją pakrantę. Džiaugėmės, kad galime atitrūkti nuo darbų, o ir oras tokiu metu pietuose šiltas, jūros vanduo – it pravėsusi arbata.

Mano dienos vėlavo pora dienų, kai lėktuvas tūpė Marselyje. Nekreipiau dėmesio – taip būdavo nuolat ir man keista nepasirodė. Tačiau kai jos neatėjo ir po keturių, ir po penkių dienų, sunerimau. O gal tiksliau – apsidžiaugiau?..

Drauge su vyru nuėjome į įžymaus vietos kurorto San Tropezo vaistinę prašyti nėštumo testo. Vaistininkas mus ne iš karto suprato, matyt, kurorte tai nėra labiausiai perkama prekė... O kai padavė jį, palinkėjo viso geriausio. Matyt, labai jau spindėjo mano akys.

Ir ką – nėštumo testas parodė du brūkšnelius. Kažkur toli toli, būdami tūkstančius kilometrų nuo namų mes su vyru apsikabinome, pasveikinome vienas kitą ir patikėjome, kad viskas bus gerai!

Taip ir buvo! Džiaugiamės turėdami krykštaujantį stebuklą namuose ir linkim visoms šeimoms kuo gražesnių akimirkų jų gyvenime.

Šis rašinys dalyvauja „Tez Tour“ konkurse „Mano gyvenimo kelionė“. Konkurso nugalėtojui atiteks kelionė dviems į Egiptą. Daugiau apie konkurso sąlygas skaitykite čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.