Įrodymai ant stalo: kaip išgyventi Lietuvoje?

Turtingiems ir mažiau uždirbantiems, garsiems ir nežinomiems – visiems reikia pirkti maistą, mokėti mokesčius, leisti vaikus į mokyklas. Kiek tai atsieina Lietuvoje?

Rašinius ir nuotraukas „Kaip išgyventi Lietuvoje“ siųskite el. paštu bendraukime@lrytas.lt.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Rašinius ir nuotraukas „Kaip išgyventi Lietuvoje“ siųskite el. paštu bendraukime@lrytas.lt.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2016, 10:45 AM, atnaujinta May 11, 2017, 11:25 PM

Apie dideles kainas jau prabilo ir žinomi žmonės, kita vertus, „Bendraukime“ sulaukia ir kainos-neskleiskit-ereziju.htm"="">kainos-neskleiskit-ereziju.htm"" target="_blank">gyvenimo sąlygas Lietuvoje ginančių laiškų. Kurią pusę palaikote jūs? Kviečiame dalytis savo patirtimi tema Kaip išgyventi Lietuvoje.

Galbūt keičiantis kainoms pragyventi darosi vargiai įmanoma, o gal priešingai – nematote priežasties skųstis? Papasakokite, kaip gyvenate, pasidalykite savo pavyzdžiais, įprastomis išlaidomis. Jeigu uždirbate 700 eurų ir iš jų turite išlaikyti trijų asmenų šeimą – kaip jums pavyksta?

Pasakojimus kviečiame iliustruoti ir nuotraukomis. Jos gali būti įvairios: pirkinių kvitai, namų biudžeto knygos, lėktuvų bilietai, šeimos pietų akimirka... Viskas, kas atspindi jūsų rašinį ir idėją.

Skaitomiausių rašinių autoriai kas savaitę bus apdovanojami redakcijos suvenyrais. Tegu pasakojimai, kaip lengvai ar sunkiai išgyvenate, tampa dabarties liudijimu ateičiai.

Rašinius ir nuotraukas siųskite el. paštu bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia. Taip pat galite pasakojimus įkelti ir naudodamiesi mobiliąja programėle. Nepamirškite temos laukelyje įrašyti „Kaip išgyventi Lietuvoje?“.

Laukiame jūsų laiškų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.