Konkursas „Darželio spalvos 2016“ prasideda – atskleiskite fantaziją

Rudenį darželiai vėl prisipildė vaikų džiugesio. Kviečiame šį džiaugsmą atspindėti spalvomis ir dalyvauti jau tradiciniu tapusiame konkurse „Darželio spalvos 2016“. Nuotraukomis išreikšta dalyvių fantazija praskaidrins niūrumą už lango. Nedvejokite – nugalėtojų laukia puikūs, spalvingi prizai, dėl kurių buvimas darželyje taps dar smagesnis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-03 09:07, atnaujinta 2017-05-11 14:34

Šiemetinė tema – „Mano mėgstamiausia vaikystės spalva“. Visa arba dalis darželio grupės (bent 5 vaikai) konkursinėje nuotraukoje turi įamžinti savo mėgstamiausią spalvą. Tą padaryti reikia per tam tikrą simbolį, kuris visiems asocijuojasi su pasirinkta spalva.

Darželio grupės mėgstamiausia spalva – geltona? Galite apsirengti geltonai ir sustoti saulės forma. Norite pavaizduoti mėlyną? Išsirinkite daiktą, jums reiškiantį mėlyną spalvą, ir pasistenkite jį atvaizduoti. Taip pat nuotrauką reikia trumpai aprašyti – ką, kodėl ir kaip norite parodyti (pavyzdžiui: „Mūsų mėgstamiausia spalva yra geltona ir vaizduojame saulę, mėgstame jos skleidžiamą šilumą.“).

Geriausios nuotraukos autoriai bus apdovanoti spalvingu prizu! Pagrindinis prizas, atiteksiantis pirmosios vietos laimėtojams – net 130 litrų vienos pasirinktos spalvos Vivacolor „Interior“ serijos dažų, darželio patalpų sienoms ar luboms perdažyti.

Papildomi prizai, kuriuos gaus 2 ir 3 vietų laimėtojai – po 30 litrų vienos pasirinktos spalvos „Vivacolor“ „Interior“ serijos dažų darželio patalpų sienoms ar luboms perdažyti.

Visos darželių grupės, užėmusios 1-10 vietas, gaus skatinamuosius prizus: po 30 litrų „Vivacolor“ dažų (galės pasirinkti iš trijų spalvų: dramblio kaulo, pilkos ir geltonos), tinkančių medžio ir metalo paviršių dažymui tiek viduje, tiek lauke. O taip pat – sportinius krepšius darželio grupės vaikams.

Tad skubėkite dalyvauti! Iki 2016 m. spalio 23 d. imtinai registruokitės portale lrytas.lt. Spauskite registracijos nuorodą, įkelkite konkursinę nuotrauką su aprašu ir įveskite savo kontaktinius duomenis.

Už visas nuotraukas bus galima balsuoti iki spalio 30 dienos. Balsuojama lrytas.lt aplinkoje paspaudžiant balsavimo mygtuką prie pasirinktos nuotraukos. Per dieną už tą pačią nuotrauką galima balsuoti vieną kartą.

Iš trijų daugiausiai balsų surinkusių nuotraukų nugalėtoją išrinks konkurso komisija. Nugalėtojai bus paskelbti per tris savaites nuo konkurso pabaigos.

Nestokokite fantazijos ir pirmyn!

Taisyklės

1. Konkurse gali dalyvauti visi Lietuvos Respublikos teritorijoje esantys vaikų darželiai ir ikimokyklinio ugdymo įstaigos.

2. Kiekviena darželio grupė gali pateikti tik po vieną nuotrauką, todėl registruojant konkursinę nuotrauką svarbu tiksliai nurodyti ne tik darželio, bet ir darželio grupės pavadinimą. Iš to paties darželio ar įstaigos gautų nuotraukų skaičius yra neribojamas. Registruoti savo darželio grupes ar atskiras nuotraukas gali tas pat asmuo ar skirtingi asmenys.

3. Jei aptinkamas techninis balsavimo sukčiavimas, dalyviai diskvalifikuojami be išankstinio įspėjimo.

4. Dalyvaudami konkurse jūs patvirtinate, kad esate gavę tėvų sutikimą fotografuoti vaikus. Taip pat sutinkate, kad nuotraukos ir kita reikiama informacija bus naudojama įgyvendinant konkurso tikslus ir vykdant informacijos sklaidą įvairiais kanalais.

5. Pagrindiniai ir papildomi prizai  turi būti atsiimti iki 2016 metų pabaigos.

6. Žaidimo metu kylantys ginčai sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų numatyta tvarka.

7. Organizatoriai pasilieka teisę be išankstinio įspėjimo keisti taisykles ir konkurso sąlygas.

Svarbu

Konkurso organizatorius UAB „Tikkurila“, žaidimo vykdytojas UAB „Lrytas“.

Konkurso komisijos nariai: UAB „Tikkurila“ pardavimų direktorius Pijus Genevičius, rinkodaros vadovė Rūta Labeikienė, rinkodaros asistentė Edita Jurgelionytė ir UAB „Tikkurila“ žiniasklaidos planavimo agentūros „Media House“ atstovė Rimvydė Rimkūnaitė.

Kilus klausimams ar techniniams nesklandumams, kreiptis el. paštu inga.purkevičiene@lrytas.lt, tel. 8 5 2743765.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo