„Darželio spalvos 2016“ įsibėgėjo – atlikite, kas svarbiausia

Ruduo įsibėgėjo, originalusis spalvų konkursas – taip pat. Jau tradiciniu tapęs konkursas „Darželio spalvos 2016“ sulaukė net 282 dalyvaujančios grupės. O kas toliau? Dalyvių nuotraukos jau paskelbtos, beliko tik balsuoti, kol dar galima.

„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2016, 9:32 AM, atnaujinta May 10, 2017, 8:06 AM

Šiemetinė tema – „Mano mėgstamiausia vaikystės spalva“. Konkurso dalyvių nuotraukas rasite čia.  Norėdami balsuoti už patikusią nuotrauką, paspauskite mėlyną langelį „Balsuoti“. Per dieną už tą pačią nuotrauką galima balsuoti vieną kartą.

Jei dar to nepadarėte, paskubėkite – balsavimui beliko savaitė!

Geriausios nuotraukos autoriai bus apdovanoti nepaprastai spalvotu prizu! Pagrindinis prizas, atiteksiantis pirmosios vietos laimėtojams – 130 litrų vienos pasirinktos spalvos VIVACOLOR „Interior“ serijos dažų, darželio patalpų sienoms ar luboms perdažyti.

Papildomi prizai, kuriuos gaus 2 ir 3 vietų laimėtojai – po 30 litrų vienos pasirinktos spalvos VIVACOLOR „Interior“ serijos dažų darželio patalpų sienoms ar luboms perdažyti.

Visos darželių grupės, užėmusios 1-10 vietas, gaus skatinamuosius prizus: po 30 litrų VIVACOLOR dažų (galės pasirinkti iš trijų spalvų: dramblio kaulo, pilkos ir geltonos), tinkančių medžio ir metalo paviršių dažymui tiek viduje (durims, palangėms, grindjuostėms, stalams, kėdėms), tiek lauke (suolams, žaidimų aikštelėms). O taip pat – sportinius krepšius darželio grupės vaikams.

Spalio 30 dieną balsavimas baigsis ir iš trijų daugiausiai balsų surinkusių nuotraukų nugalėtoją išrinks konkurso komisija. Nugalėtojai bus paskelbti per tris savaites nuo konkurso pabaigos.

Tad balsuokite, paraginkite tam draugus ir kaimynus!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.