Sveikiname konkurso „Darželio spalvos 2016“ nugalėtojus!

Rudenį darželiai prisipildė vaikų klegesio ir įvairiausių spalvų. Tuo įsitikino portalo lrytas.lt skaitytojai, vertindami konkursui „Darželio spalvos 2016“ atsiųstas darželinukų nuotraukas. Šiemetinė tema – „Mano mėgstamiausia vaikystės spalva“.

„Šiluma ir sveikata – tai oranžinė spalva!“<br>Lopšelio-darželio „Draugystė“ priešmokyklinės „Boružiukų“ grupės nuotr.
„Šiluma ir sveikata – tai oranžinė spalva!“<br>Lopšelio-darželio „Draugystė“ priešmokyklinės „Boružiukų“ grupės nuotr.
„Šiluma ir sveikata – tai oranžinė spalva!“<br>Lopšelio-darželio „Draugystė“ priešmokyklinės „Boružiukų“ grupės nuotr.
„Šiluma ir sveikata – tai oranžinė spalva!“<br>Lopšelio-darželio „Draugystė“ priešmokyklinės „Boružiukų“ grupės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 11, 2016, 1:10 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 5:34 AM

Konkursas jau tapo gražia rudenine tradicija, kurią ketvirtus metus iš eilės organizuoja VIVACOLOR. VIVACOLOR atstovai džiaugiasi, kad šis žaidimas skatina darželinukų fantaziją, suvienija darželio bendruomenę ir, svarbiausia, suteikia galimybę perdažyti darželių patalpas.

VIVACOLOR darželiams dovanoja net 190 l „Interior“ serijos aplinkai draugiškų dažų, kurie tinkami alergiškiems žmonėms, gaminami tvariu būdu ir atitinka aukščiausius aplinkosaugos reikalavimus. Be to, „Interior“ serija sertifikuota ekologiniu ženklu „Šiaurės Gulbė“, aprobuota Lietuvos pulmonologų ir alergologų draugijos sertifikatu. Juk labai svarbu, kad vaikai žaistų saugioje darželio aplinkoje!

Šiemet konkursas sulaukė net 282 dalyvaujančių darželių grupių. Vaikai turėjo pasirinkti mėgstamiausią savo spalvą ir ją atvaizduoti tam tikru simboliu. „Darželio spalvos 2016“ dominavo oranžinė spalva – pasitelkę fantaziją vaikai ją siejo ir su morkomis, ir su moliūgais, ir netgi krepšinio kamuoliais.

Komisija, atsižvelgusi į portale surinktus dalyvių balsus, išrinko konkurso nugalėtojus. Jiems atitenka VIVACOLOR „Interior“ serijos dažų, skirtų darželių interjerui atnaujinti, taip pat skatinamieji prizai.

O dabar – skelbiame laimėtojus!

Pagrindinis prizas atitenka pirmosios vietos laimėtojams – lopšelio-darželio „Draugystė“ II korpuso priešmokyklinei „Boružiukų“ grupei iš Panevėžio. Jie apdovanojami net 130 litrų vienos pasirinktos spalvos VIVACOLOR „Interior“ serijos dažų.

„Boružiukai“ savo nuotraukoje ir pavaizdavo būtent oranžinę spalvą. „Šiluma ir sveikata – tai oranžinė spalva!“ – skelbė jie, įsiamžinę su oranžiniais balionais, moliūgais, oranžiniais rūbais ir nuotrauką apipavidalinę oranžiniu rėmeliu.

2 ir 3 vietų laimėtojams atitenka po 30 litrų vienos pasirinktos spalvos VIVACOLOR „Interior“ serijos dažų, skirtų darželio patalpų sienoms ar luboms perdažyti. Šiuos prizus gauna:

* Kretingos r. Vydmantų lopšelio-darželio „Pasagėlė“ priešmokyklinio ugdymo grupė „Ratas“. Jos vaikai rašė, kad mėgstamiausia jų spalva yra balta, nes ji simbolizuoja šviesą, gyvybę ir visą, kas susiję su vaikyste ir nusifotografavo vilkėdami baltai, galvas papuošę baltomis nertomis kepuraitėmis ir rankose laikydami baltas dekoratyvines aveles;

* Vilniaus lopšelio-darželio „Karuselė“ grupė „Saulutė“. Šios grupės vaikai nusifotografavo vilkėdami mėlynais marškinėliais, į orą iškėlę mėlynus balionus. Jie džiaugėsi mėlyna nuotaika.

Taip pat visi 1-10 vietos laimėtojai papildomai gauna skatinamuosius prizus: po 30 l VIVACOLOR dažų (galimos trys spalvos: dramblio kaulo, pilka ar geltona) tinkančių medžio ir metalo paviršių dažymui tiek viduje, tiek lauke, bei sportinius krepšelius darželio grupės vaikams:

* Panevėžio lopšelio-darželio „Draugystė“ II korpuso priešmokyklinė „Boružiukų grupė“;

* Kretingos r. Vydmantų lopšelio-darželio „Pasagėlė“ priešmokyklinio ugdymo grupė „Ratas“;

* Vilniaus lopšelio-darželio „Karuselė“ grupė „Saulutė“;

* Alytaus lopšelis-darželis „Šaltinėlis“;

* Kauno lopšelio-darželio „Linelis“ „Pelėdžiukų“ grupė;

* Vilniaus lopšelio-darželio „Jurginėlis“ „Bitučių“ grupė;

* Šiaulių lopšelio-darželio „Eglutė“ „Šermukšniukų“ grupė;

* Aukštelkės mokyklos priešmokyklinė „Pelėdžiukų“ grupė;

* Vilniaus specialiojo lopšelio-darželio „Čiauškutis“ socialinės globos dienos centras;

* Mažeikių lopšelio-darželio „Bitutė“ 2 grupė.

Su visais prizų laimėtojais bus susisiekta asmeniškai. Taip pat visi prizininkai papildomai gaus diplomus, dėkojančius už dalyvavimą ir sportinius krepšelius su atšvaitu.

O dabar kviečiame pasižiūrėti, kaip VIVACOLOR atstovai sveikina konkurso nugalėtojus ir pasidžiaugti spalvingu konkursu kartu!

Darželinukams VIVACOLOR atstovai įteikė moliūgo formos tortą, sportinius krepšelius, oranžinius balionus ir pagrindinį prizą net 130 l VIVACOLOR „Interior“ serijos aplinkai draugiškų dažų darželio atnaujinimui. Vaizdo įrašą matysite apačioje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.