Kai pamačiau „Svogūnų“ tobulumo etaloną, pagailo mūsų mergaičių

Ilgai galvojau: rašyti apie tai ar nerašyti. Bet neišeina ši laida man iš galvos.  

Lietuvėlėje plastikos chirurgų sukurtas grožis dabar labai populiarus, tad nutariau pasižiūrėti į tą, kuri laimės.<br>D.Umbraso nuotr.
Lietuvėlėje plastikos chirurgų sukurtas grožis dabar labai populiarus, tad nutariau pasižiūrėti į tą, kuri laimės.<br>D.Umbraso nuotr.
Lietuvėlėje plastikos chirurgų sukurtas grožis dabar labai populiarus, tad nutariau pasižiūrėti į tą, kuri laimės.<br>T.Bauro nuotr.
Lietuvėlėje plastikos chirurgų sukurtas grožis dabar labai populiarus, tad nutariau pasižiūrėti į tą, kuri laimės.<br>T.Bauro nuotr.
Tada maestro apsidžiaugė: „Lietuvoje rimtoji muzika dar nėra dingusi.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Tada maestro apsidžiaugė: „Lietuvoje rimtoji muzika dar nėra dingusi.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Martina Vasiliauskė

Oct 25, 2015, 10:25 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 11:59 PM

Prieš kurį laiką įsijungiau televizorių ir rodė puikųjį šou „Svogūnų Lietuva“. Na, galvojau, pažiūrėsiu, ką parodys. Gal ims ir paneigs mitą, kad esame ne gintaro, o runkelių kraštas?

Ir nominacija skambėjo patraukliai – „Iki tobulumo ištobulinta“. Lietuvėlėje plastikos chirurgų sukurtas grožis dabar labai populiarus, tad nutariau pasižiūrėti į tą, kuri laimės.

Keista, kad rinktis leido tik iš trijų moteriškių ir visos jos panašios, lyg gamintos „copy-paste“ principu. Ar plastikos chirurgai visai neturi fantazijos? Užsieniečiai čia išradingesni – žvaigždes, būna, taip prioperuoja, kad paskui svarstai – žmogus čia ar koks ateivis? Laimėtoja nebuvo netikėta: Vita Jakutienė! Kol ji atviravo apie plastines operacijas, lyg jos būtų didis gėris, žiūrėjau į tą šviesiaplaukę dainininkę ir galvojau – kur čia tas tobulas grožis?

Kūnas puikus, bet ji nė neslepia, kad dėl to ne sykį turėjo gultis po peiliu. Moteris kaip moteris, šiek tiek keistokų bruožų. Na, prisižiūri, kai nori – pasioperuoja. Ar dėl to ji jau žvaigždė?

Bandžiau prisiminti nors vieną jos dainą, bet taip ir nepajėgiau. Ir manau, kad daugelis pasakytų tą patį. Net ir dainininkės gerbėjai, ko gero, yra daugiau spoksotojai nei klausytojai. Tad kodėl ji demonstruojama kaip grožio ir sėkmės etalonas? 

Suprantu, gal laidos kūrėjai bandė švelniai pasišaipyti iš tokio tipo „žėručių“, bet paaiškinkit tai kokiai nors naiviai mergelei. Jos dažniausiai ironijos nesupranta, tad prisižiūrės ir nulėks pas plastikos chirurgus. Kad ir prisiėmusios paskolų. Jei nuo mažens mergaitėms ir berniukams kalsi į galvą, kad tai yra gražu, suaugę jie ir tikės. Taigi gražu, nes per teliką rodo!

Beje, ir ne tik per teliką. Aną dieną parduotuvėje mačiau žurnalą mergaitėms, kurio viena viršelio temų skambėjo taip: „Sužinok, koks tavo figūros tipas.“ Ar 11 metų mergaitė jau turi sukti galvą dėl savo figūros?

Kitą dieną sužinojau, kad maestro Donatas Katkus toje pačioje laidoje taip pat gavo svogūną. Tada maestro apsidžiaugė: „Lietuvoje rimtoji muzika dar nėra dingusi.“

Ne, nedingusi. Tik leisgyvė ir iki pat ausų užversta tobulomis silikoninėmis krūtimis. Ir vargu ar kada nors išsikapstys.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?