Nauja interneto sensacija parodė tikrą E. Dragūno gerbėjų veidą

Internete plinta sensacija – „Sel“ grupės lyderis Egidijus Dragūnas vėl buvo nutvertas už vairo girtas.

Negi išgėrusiam E.Dragūnui buvo sunku išsikviesti taksi?<br>D.Umbraso nuotr.
Negi išgėrusiam E.Dragūnui buvo sunku išsikviesti taksi?<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

D.

Nov 15, 2015, 7:52 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 8:16 AM

Ir pasipylė vienas po kito dainininką palaikantys, blogus pareigūnus peikiantys komentarai! Svarbiausia sako komentatoriai: „Nesmerkti ir atleisti, dabar vaikinui sunkus periodas“.

Nenoriu kapstytis po asmeninį dainininko gyvenimą – tai tikrai būtų žema. Bet kas atsitiktų, jei visi, susidūrę su sunkumais, pradėtume elgtis taip neatsakingai?

Kiekvienam pasitaiko sunkių akimirkų ir net ne akimirkų. Būna, juoda juosta tęsiasi taip ilgai, kad net pradedam pastebėt juodos spalvos atspalvius.

Žmonės ne tik skiriasi, bet ir laidoja artimuosius, bankrutuoja, neranda pinigų sunkiai susirgusiam vaikui gydyti ir turi stovėti prieš visą Lietuvą su ištiesta ranka. Bet sakykit, ar juos kada nutvėrė už vairo girtus?

Stiprus ir pagarbos vertas ne tas, kuris sau daug leidžia, o tas, kuris ir sunkiausiomis akimirkomis nepamiršta, kad yra žmogus ir kaip turi elgtis Žmogus. Gyvenimas gali visus parklupdyti, bet ne visus gali palaužti.

O čia jaunas, turtingas, talentingas, garbinamas tūkstančių ir jam viskas „dzin“. Pats augindamas vaiką elgiasi kaip didelis vaikas su savo kaprizais. Gal jau laikas būtų suaugti?

Visiems dabar Selą palaikantiems ir vadinantiems prieš jį pasisakančius pavyduoliais pasakysiu – jūs esate tiesiog nesveiki, jei ką.

Kas būtų, jei kelyje tokiam apsvaigusiam kelių ereliui pasipintų jūsų vaikas, mylimoji, tėvas ar mama? Ką kabėtumėt, jei nesuvaldęs automobilio jis būtų padaręs avariją ir joje būtų žuvusi pavyzdžiui jauna šeima? Ar ir toliau jį garbintumėt ir gintumėt?

Negi sunku paimti taksi, jei jau išgėrei ir ramiai parvažiuoti į namus? Pilnus stadionus surenkančiam dainininkui tokios išlaidos tikrai neduotų per kišenę. Bet gi ne, pasaulio valdovams taisyklės negalioja.

Jus koncertuose išvadina debilais, mėto į jus mikrofonus, negerbia ir žiūri iš aukšto, o jūs vis tiek ekstazėj. Jei jums patinka, kad jus laiko mėšlo gabalais, tai ir toliau jį garbinkit.

Dabar tokia mada – kuo labiau „pasikėlęs“, kuo labiau tyčiojasi ir viešai žemina kitus, tuo kietesnis. Nežinau, kodėl jaunimas išmoksta tik tokius gerbti.

Visi tik ir rėkia, kad nieko nenutiko. Laimė, kad nenutiko. Laimė, kad atsirado pilietiškų žmonių, kurie pastebėję apsvaigusį vairuotoją iškvietė pareigūnus.

Laimė, kad jūs, ar jūsų artimieji nepasipainiojote tądien girto dainininko kelyje. Laimė, kad niekas tada nežuvo ir neliko visam laikui sužalotas.

O kas būtų, jei nebūtų pasibaigę taip gerai? Ar nepakeistumėte plokštelės, ar nepultumėte Sel'o taršyti ir plėšyti į gabaliukus? Juk viskas priklauso nuo aplinkybių, nuo tos pačios laimės.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.