Nuėjo į buvusios merginos gimtadienį: „Vaizdeliai vertė iš koto“

Pastarųjų dienų įvykiai mane pribloškė. Nuo alkoholio apkvaitęs tėvas, apimtas neaišku kokių minčių, sumetė du savo vaikus į šulinį. Žvėriškas, makabriškas artimiausio žmogaus veiksmas. Šis įvykis mane paskatino susimąstyti apie vieną didžiausių lietuviškų problemų – alkoholizmą.

Merginai viskas baigėsi siurprizu pilve.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Merginai viskas baigėsi siurprizu pilve.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tada prasidėjo santykių aiškinimasis. Viena mergina girta trenkėsi į stiklainius.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tada prasidėjo santykių aiškinimasis. Viena mergina girta trenkėsi į stiklainius.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas Baužys

2016-01-07 14:28, atnaujinta 2017-06-11 17:17

Papasakosiu porą atvejų, kaip alkoholis „padėjo“ atsipalaiduoti. Teko būti vienos merginos gimtadienyje. Mano buvusios merginos, tiesą sakant. Nesakysiu, kad pats nebuvau išgėręs šampano, bet vaizdeliai vertė iš koto. Viskas buvo gerai, kol nebuvo padauginta alkoholio. Tada prasidėjo santykių aiškinimasis. Viena mergina girta trenkėsi į stiklainius ir dėl to jai teko gultis į ligoninę.

Kitai merginai viskas baigėsi siurprizu pilve. Dar kitaip, kai į pirtį einama ne maudytis, o gerti. Taip sugalvojo švęsti išleistuves mano klasės draugai. Tada irgi viskas buvo gerai, kol neprasidėjo gėrimo procesas. Tada geriausi klasės draugai tapo didžiausiais priešais. Kilo masinės muštynės, daugelis pabuvojo policijoje, o po tos dienos buvo gėda net susitikti.

Vakarėliuose galima pamatyti ir šlykščių vaizdų. Esu matęs, kaip girtas vaikinas visą skrandžio turinį išliejo į merginos prabangų kailinių kišenę. Toks nehigieniškas vaizdelis, bet verčiantis pamąstyti.

Visai neseniai mačiau, kaip vienas vaikinas, būdamas neblaivus, nukrito nuo dviračio ir plojosi į stulpą. Geras vaizdelis.

Mes nemokame gerti. Mūsų kultūra – šnapso bonkė per 5 minutes. Pasižiūrėkite, kas darosi keliuose. Vairuotojas teigia, kad gėrė bokalą alaus, o įpučia 3 promiles. Fenomenalus alus. Pasižiūrėkite „Farus“. Kiek ten galima pamatyti gražuolių ir gražuoliukų prie klubų ar barų. Ir jie tikrai ne pieno kokteilius gėrė.

Gal verčiau ne išleisti pinigus visam tam myžalui, o nupirkti savo vaikui knygą ar užrašyti jį į mėgstamą būrelį? Vaikas jums padėkos. Niekas nenori matyti prasigėrusių tėvų.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.