Juokelis „Žvaigždžių duetuose“ privertė žiūrovę perjungti kanalą

Nesakyčiau, kad labai jau laukiau išgirtųjų „Žvaigždžių duetų“, bet jei jau rodo, nusprendžiau – pažiūrėsiu. Deja, teko perjungti kanalą, ir ne dainininkai čia kalti.

Po komisijos įvertinimų žodį gavo Radistai – na, ir skėlė iš širdies.<br>D.Umbraso nuotr.
Po komisijos įvertinimų žodį gavo Radistai – na, ir skėlė iš širdies.<br>D.Umbraso nuotr.
Pirmoji turėjusi dainuoti pora – Radžis ir Laisva.<br>D.Umbraso nuotr.
Pirmoji turėjusi dainuoti pora – Radžis ir Laisva.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Martina Vasiliauskė

2016-02-03 05:29, atnaujinta 2017-06-09 11:11

Atleiskite, jau pavargau nuo „humoro“, nepakylančio aukščiau subinės. Pirmoji pora, turėjusi dainuoti – Radžis ir Laisva. Atėjo, padainavo jautrią dainelę apie meilę, sugraudino ir žiūrovus, ir komisiją (manęs ne, bet aš gal labiau užsigrūdinusi).

Po komisijos įvertinimų žodį gavo Radistai – na, ir skėlė iš širdies. Pirmiausia panaršę Radžio „Facebook“ paskyroje rado ne itin estetišką fotografiją, kurioje dainininkas, mūvintis vien kelnaites, išsižergęs sėdi saulėkaitoje... Nors nuo vaizdelio net nupurtė, su šituo dar susitaikiau.

Bet kai Radistai ir Radžis pradėjo svarstyti kelnaičių spalvą (ar tik neparudavusios nuo fiziologinių procesų, vykstančių organizme), perjungiau kanalą. Negalėjau daugiau klausytis šios trijulės, kikenančios, kaip apie antrą galą nugirdę paaugliai. Rimtai, kad jau skėlė, tai skėlė. Metų bajeris!

Ačiū, tokios informacijos man tikrai nereikia. Noriu klausytis muzikos, o ne apie Radžio kelnaites. Gaila, kad net tokiuose „brangiausiais“ ir „laukiamiausiais“ tituluojamuose muzikiniuose projektuose šmėkščioja tie patys veidai ir skamba jų firminiai juokeliai. Negi Lietuvoje toks mažas solidžių vedėjų pasirinkimas?

Šis projektas skirtas vyresniems žmonėms, pavyzdžiui, jį mielai žiūri mano mama ir senelė. Na, gerai, visada galiu perjungti kanalą, laimei, turiu pasirinkimą, o ką daryti žmonėms, kurie tokios galimybės neturi? Susitaikyti su tuo, ką gauna? Perjungti į „X faktorių“, transliuojamą tuo pat metu? Bet šis projektas tikrai skirtas paaugliams, čia jie balsuoja ir net pešasi socialiniuose tinkluose.

Būtų labai malonu, jei televizijos laidų kūrėjai ir vedėjai parodytų žiūrovams šiek tiek daugiau pagarbos. Laukiu nesulaukiu...

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.