Milijonieriaus ir mokinės meilė neduoda ramybės: „Turiu klausimą Editai Žiobienei“

Visai neseniai man teko žiūrėti vieną populiarią televizijos laidą apie pažinčių svetaines turtingiems dėdėms, apie kurią pasakojo vienos iš tų dėdžių draugė.

Nejau niekam, nei tėvams, nei vaikų teisių gynėjams tai nerūpi?<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Nejau niekam, nei tėvams, nei vaikų teisių gynėjams tai nerūpi?<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Baužys

Mar 3, 2017, 6:44 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:19 PM

Pasakysiu, kad pasidarė savotiškai bjauru, šlykštu ir vos nesupykino. Pasakysiu kodėl.

Mane ši laida sudomino jau per anonsą. Daug kosmetikos priemonių panaudojusios damos pasakojo apie savo svetainių darbą.

Taip, sutinku, kad turtingi vyrai neturi laiko kada ieškoti sau kitos pusės ir ieško būdų, kaip ją susirasti. Bet mane nustebino pats paieškų būdas. Norint patekti į tų išrinktųjų tarpą reikia būti „Mis visata“ nugalėtoja.

Daugeliui jaunų merginų tarsi ir parodoma, kad užtenka būti tik gražiai ir tau jau nieko daugiau nereikia. Nereikia nei vidinio pasaulio, nei intelekto, nei elementaraus gyvenimo suvokimo.

Na, šioje vietoje velniai jo nematė. Juk tokie jau verslo dėsniai.

Bet štai kita pašnekovė pradėjo porinti, kad jai studento nereikia, nes ji ieško verslininko. Jai statybininko ar santechniko nereikia. Verslininkas, matote, sugebėjo sukurti verslą, tai ir gyvenime bus daugiau perspektyvų.

Mergaitės mielos, pusė tu verslininkų – tai tėvelių pinigų taškytojai, paveldėję tą verslą. Mane labai nustebino mergužėlių postringavimai, kad jau geriau rinktis vyrą užsienietį nei lietuvį. Ir taip vos ne kiekvienoje laidoje.

Bet paskui tenka matyti tų moterų ašaras, kai jų nuostabūs užsieniečiai atima vaikus ir plikais užpakaliais paleidžia po pasaulį.

Bet pats geriausias, ir turbūt juokingiausias meilės pavyzdys, tai garsiojo milijonieriaus ir jo nepilnametės draugės santykiai.

Na, jau tokia meilės istorija, kad net ašara ištryško. Matote, juk metų skirtumas nereikšmingas. Tai juk galima mylėti 45 metų zootechniką Petrą ar 50 metų valytoją Stasį. Bet kažkodėl skirtumo nesijaučia ten, kur pinigais lyja.

Aš norėčiau pažiūrėti, kokia meilė būtų, jei milijonierius staiga prarastų visus pinigus? Manau, tada tas skirtumas pasijustų.

Visos tos meilės istorijos juokina. Pasakykite, kodėl nė viena garsesnė moteris neturi paprasto vyro? Visur tik įmonių direktoriai, verslininkai ar stambių firmų savininkai. Nors jos deklaruoja, kad mylėtų bet ką.

Įsivaizduoju, kaip kokia „fifutė“ būna su santechniku. Juokiuosi balsu. Žinote, geriau paprasta meilė nei nupirkta ir menkavertė.

Deja, jaunoji karta greitai perėmė populiarių laidų herojų gyvenimus ir laiko juos sektinu pavyzdžiu.

Dabar normalu elgtis amoraliai ir didžiuotis tokiu gyvenimu. Nejau niekam, nei tėvams, nei vaikų teisių gynėjams tai nerūpi?

Ką apie tai mano Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, kai nepilnametės moksleivės atvirai mėgaujasi romanu su joms į tėvus tinkančiais milijonieriais, o glamūrinės gyvenimo būdo laidos tai apdainuoja ir parodo kaip siekiamybę?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.