Dėl užsieniečio alpstančios lietuvės istorija išspaudė ašarą – iš juoko

Labai dažnai mes pagalvojame, kas mūsų gyvenime yra meilė. Vieniems tai viso gyvenimo siekiamybė, kitiems kančia, o tretiems mūza. 

Autorius nesupranta Lietuvos moterų potraukio užsieniečiams.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Autorius nesupranta Lietuvos moterų potraukio užsieniečiams.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2017, 10:54 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 10:15 AM

Išspaudė ašarą

Visai neseniai teko stebėti vieną laidą, kurioje moteriškė labai nuoširdžiai postringavo apie tai, koks jos nuostabus gyvenimas su užsieniečiu vyru, ir kokia ji be galo laiminga, kad negyvena su lietuviu. 

Žinokite, net ašarą išspaudė. Nuoširdžiai. Juoko ašarą. Žinokite, tikrai sujuokino. Ji nuoširdžiai tiki žmogaus meile, su kuriuo gyvena pusę metų? 

Jis, matote, jai labai geras, paslaugus ir romantiškas. Na, praktiškai iš dangaus nusileidęs pusdievis.

Neva moterys Lietuvoje turi vergauti vyrams, o užsieniečiai jas nešioja ant rankų. Na, blogiausiu atveju vežioja gėlėmis išpuoštu karučiu, jei nepakelia. Čia žinoma pajuokavau.

Jūs tikrai taip manote? Ar susapnavote? Ai ne, juk filmuose tokias pasakas rodo. Tik pamirštate, kad gyvenime viskas yra kitaip.

Išmetė į gatvę

Gyvename skirtinguose pasauliuose, mus skiria skirtingos kultūros, skirtingas mentalitetas, socialinis statusas, išsilavinimas, religija ir papročiai, skirtingas suvokimas apie šeimą. O tie skirtumai neretai ir sudaužo rožines lietuvaičių svajones apie tobulą santuoką su užsieniečiu.

Labai džiaugčiausi, jei mano kalbos būtų iš piršto laužtos. Deja, pavyzdžių su žiburiu ieškoti nereikia.

Viena mano klasiokė ištekėjo už musulmono, priėmė jo tikėjimą, pagimdė jam 4 vaikus, o paskui buvo išmesta į gatvę. Iš jos atėmė viską, ką turėjo. Atėmė jos didžiausią turtą – vaikus. Nors meilė iki tol buvo didžiulė! Visi lietuviai buvo kaimiečiai, o užsienietis – pusdievis.

Siūlo apsižvalgyti

Aplink jus yra begalė nuostabių, beprotiškai protingų, nors gal ir nelabai simpatiškų Lietuvos vyrų. Nesuprantu, kodėl jums reikia kažkokio užsieniečio. Būtų gerai, kad dar primintų vaikščiojantį žurnalo viršelio gražuolį.

Nesuprantu, kodėl paskui verkiate, kad iš jūsų pagrobė vaikus, pačios gavote į kailį ir meilė išblėso kaip sniegas pavasarį? Pačios kaltos. Tikrai ne kiti. Juk kaip sakoma: „Meilę valdo pinigai“. 

Dėl užsieniečių alpstančioms lietuvaitėms siūlyčiau dažniau apsižvalgyti aplink. Daug nuostabių vyrų gyvena ir mūsų šalyje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.