Prieš „Žalgirio“ rungtynes turi klausimą Kauno policijai

Į Kauną vėl artėja nuostabi krepšinio šventė. „Žalgiris“ kausis su „Valencia“. Ko gero, vėl sold outas, vėl pilna arena. Didžiulė šventė ir daug gerų emocijų.

 Autorius svarsto, ar ir šįkart po rungtynių krepšinio sirgalius pasitiks barikados.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Autorius svarsto, ar ir šįkart po rungtynių krepšinio sirgalius pasitiks barikados.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Edvinas

Jan 17, 2018, 11:46 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 11:55 AM

Todėl norėjau paklausti Kauno policijos. Ar vėl dėl jų keisto sprendimo turėsime pergalę (tikiu pergale) paminėti tylos minute? Tiesą sakant, geromis penkiomis nejudrumo minutėmis. Kai pasibaigus rungtynėms visiškai uždaromas eismas Karaliaus Mindaugo prospektu. Užblokuojami išvažiavimai iš šalia esančio prekybos centro. 

Ar nusipelnė tokios bausmės žmonės, kurie nepasibaigus rungtynėms iš arenos išėjo minute anksčiau, bet užuot greičiau išvažiavę stovėjo uždarytose aikštelėse žiūrėdami į visiškai tuščią prospektą? Gal tai verslininkų įtaka, juk vietoj stovėjimo beprasmiškame kamštyje prekybos centro aikštelėje dar bus galima nueit suvalgyt sumuštinį? Žinoma, yra ir geroji šio reikalo pusė. 

Kai matydami situacijos beprasmiškumą šimtai automobilių spaudžia garso signalą, atrodo visai gražus pasveikinimas su pergale. Bent jau taip galvojo mano draugai iš Ispanijos žiūrėdami į visą šią beprasmybę. 

Tiesa, pagailo tų darbuotojų, kurie laikė barikadas išvažiavime iš prekybos centro. Kai kokie dešimt sukilėlių pralaužė barikadas ir džiaugsmingai šūkaudami išvažiavo, jie dar ilgai nesiryžo jų atstatyti...

Kadangi neblogai pažįstu Kauną (mano mielas gimtasis miestas, į kurį visada malonu sugrįžti), ir neblogai žinau policijos darbą, tikrai juos gerbiu, tai palinkėsiu būti ten, kur jūsų tikrai reikia. Ačiū Jums! 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.