Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Apie nėščias moteris repliką išgirdęs vyras nesusilaikė – tai užgavo ne tik jas

Neseniai teko skaityti vieno vyro tekstą. Jo autorius pasivadino vyru, nes, matyt, pritrūko drąsos pasivadinti vardu ir pavarde. 

 Autorių papiktino vyro pastabos apie meilę moterims. Ypač besilaukiančioms.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Autorių papiktino vyro pastabos apie meilę moterims. Ypač besilaukiančioms.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Autorių papiktino vyro pastabos apie meilę moterims. Ypač besilaukiančioms.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Autorių papiktino vyro pastabos apie meilę moterims. Ypač besilaukiančioms.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-01-30 13:39, atnaujinta 2018-01-30 13:50

Papiktino mintys apie meilę

Tekstas buvo pilnas įvairausių užgauliojimų moterims. Kažkas rėks, kad čia buvo teisybė, bet viena teisybė, kad čia buvo užgauliojimai moterims ir kažkuria dalimi net vyrams. 

Tikrai nepulsiu čia nagrinėti jo straipsnio, kaip per literatūros pamoką. Tiesiog išsakysiu savas mintis, kas tai yra santykiai su kitu žmogumi ir kur prasideda meilė. Daugelis sako, kad meilės nėra. Yra, mielieji, ir net labai yra. 

Iš vyro pasakojimo aš supratau tik tris pagrindines mintis, kad nėščia moteris yra negraži, vyrai, kaip bailiai, veda tik iš reikalo ir visas jų gyvenimo tikslas yra užlipti ant kuo daugiau moterų. Viskas. Na, gal dar pavalgyti, pamiegoti ir į tualetą nueiti. O meilės nėra. OK. Čia šito žmogaus mintys. 

Bet aš turiu kitokių minčių. Kaip žmogus, kuris ne tik turi mylimą žmogų, bet ir yra su juo santuokoje, galiu iškelti kitokias mintis. Pirmiausia, ką reikėtų suvokti kiekvienam vyrui, kad šalia jo yra žmogus. Vau! Taip, jums nepasirodė, aš pasakiau, kad žmogus. Ji nėra virtuvinis kombainas, skalbimo mašina, indaplovė, siuvimo mašina ar milijonas kitokių dalykų. 

Ji yra žmogus. Žmogus, kuriai liūdna, linksma, kuri verkia, juokiasi, pavargsta, kuriai būna depresija ar ji suserga. Taip, taip suserga. Moteris, kaip ir jūs, nori pasėdėti prie televizoriaus, paskaityti laikraštį, nueiti pas drauges ar užsiimti kažkokia kita veikla. 

Kaip myli vyrai

Žinau ne vieną moterį, kuri yra aistringa krepšinio ar futbolo sirgalė, baikerė, sunkiaatletė ir net, tik nenugriūkite nuo kėdės, uždirba daugiau už jus. Taigi, šalia jūsų yra žmogus. Žmogus, kurį tu arba myli, arba ne. Taip, aš pažįstu ne vieną vyrą, kuriam nereikia moters. Gal ir gerai, kad jie neturi jų, nes jei moteris tau reikalinga tik seksui ir namų tvarkymui, tai gal ir negadinti gyvenimo žmogui. 

Šitas „vyras“ savo tekste rašė, kad nežino nė vieno vyro, kuris vedė dėl to, kad negalėtų be to žmogaus gyventi. Štai prieš tavo akis toks vyras. Gyvas ir tikras. Mane labai stebina santuokos iš reikalo. Žinote, tai nekiškite savo plūdės, kur nereikia, ir nebus reikalo. O kas liečia paskolas ar kitus reikalus, tai gal pirma susikurkite gyvenimą, o paskui į jį pasikvieskite žmogų. 

Mane labai užknisa, kad gyvenime vyras nieko daugiau nemato, išskyrus seksą. Aišku, dar alkoholio reikia. Bet, manau, pirmiausia turi būti žmogus, o ne kūniški malonumai.

Ir paskutinis teiginys, kad nėščia moteris negraži. Žinote, koks yra gražiausias Dievo kūrinys Žemėje? Besilaukianti moteris. Kodėl? Nes tik ji sugeba atnešti į pasaulį naują gyvybę. Bet, kitiems vyrams jos negražios, nes tada priauga svorio ir ilgą laiką savo plūdę reikia laikyti suvyniotą.

Taigi, vyrai, matykime gyvenimą truputį kitu kampu. Gyvenimas gražus tik tada, kai mes mylime.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.