Jazzu šukuosena įžiebė konfliktą – atlikėjos vietoje būtų pasielgusi taip pat

Šiaip nesu iš tų moterų, kurios mirksta socialiniuose tinkluose, fotografuoja savo lėkštes, kavos puodelius ir kojas sporto salėje, bet retsykiais laisvu nuo darbo metu užsuku pasiskaitinėti feisbuko batalijų.

Šukuoseną pakeitusi Jazzu sulaukė ir nemalonių reakcijų.<br> Facebook nuotr.
Šukuoseną pakeitusi Jazzu sulaukė ir nemalonių reakcijų.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Toma

Mar 17, 2018, 11:56 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:21 PM

Visiškai atsitiktinai vienoje supermamyčių grupėje išvydau vienos moters konfliktą su atlikėja Jazzu dėl jos naujos šukuosenos. Moteris patalpino ilgą pasipiktinimo laišką su pokalbį įrodančiomis nuotraukomis.

Moteris rašė, kad išvydusi naują Jazzu šukuoseną ji išsakė savo nuomonę, už kurią vėliau atsiprašė... O po to, įsivaizduokite, sulaukė grubaus atlikėjos atsakymo, kuris jai labai nepatiko. Jazzu atrašė, kad jai gaila moters, kuri moteriškumą suvokia tik kaip karčius. Po to dar kelios replikos ir Jazzu pasiūlė komentatorei eiti pas savo nevykėlius komentatorius komentuoti į supermamulių forumus.

Moteris taip ir padarė.  Nuoskaudą išliejo mamyčių grupėje. Svarstė, ar dera taip rašyti žinomam žmogui, ar nuomonės išsakymas jau nusikaltimas? Kitos narės antrino, kad taip eglis negražu.  

Žinote, man tiesiog gėda dėl kai kurių moterų elgesio internete. Svetimų ir nepažįstamų žmonių profiliuose neršiančios moterys darosi nevaldomos, rašo ką panorėjusios, o po to piktinasi, kad atlikėja kritikos nesupranta. 

Aš manau, kad ir kaip nemandagiai atrašė Jazzu, jis vis dėlto buvo teisi. Jei lendi pas žmogų, tebūnie ir žinomą, su nemaloniais komentarais, ko dar tikiesi sulaukti? Pakvietimo draugauti? Paspaudimo patinka? Ypatingai dar iš tokių aštrialiežuvių kaip Jazzu. 

Šiuo atveju visiškai palaikau atlikėją, nes man daug įžūlesnis pasirodė pasipiktinusios moters elgesys. Jazzu vietoje būčiau pasielgusi visiškai taip pat.  

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.