Pasibjaurėjo žodžiais po Agnės Jagelavičiūtės operacijos: ant ligonių pykti negali

Esu jaunas žmogus, retas iš mūsų savo dieną įssivaizduoja be telefono ir feisbuko. Tad skrolindama vis užmatau kokių straipsnių. Net neskaitydamas straipsnio gali matyti iššokančius feisbuko komentarus po jais. Pastaruoju metu – ypač daug pasisakymų apie Agnės Jagelavičiūtės išvaizdą. 

Agnė – graži ir nuomonę tiesiai sakanti moteris.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Agnė – graži ir nuomonę tiesiai sakanti moteris.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

J.

2019-05-28 14:02, atnaujinta 2019-05-29 10:57

A.Jagelavičiūtė sakė neseniai atlikusi kelias operacijas ir/ar procedūras. Feisbuke pasidalino savo naujomis nuotraukomis. Pati operacijų aktyvistė nesu, daryčiausi tik tuo atveju, jei kažkas man labai trukdytų ar keltų didelį kompleksą.

Stilistė A.Jagelvičiūtė man patinka savo charizma ir tuo, kad visada sako tiesią, nepasaldintą nuomonę. Senokai esu viena jos sekėjų. 

Bet paskaičius komentarus po nuotraukomis ar straipsniais kyla klausimas... Ar mūsų tauta viduje visiškai supuvusi? Tokie žiaurūs komentarai... 

„Ar čia reikėjo, graži buvo, o dabar plastikinė baisuoklė“, – pasižiūri į tokio komentaro autorės profilį... Ir, na... Ar tikrai turite teisę vadinti ką nors kitą baisuokliu?

Aš Agnėje pasikeitimų nelabai net ir pastebiu. Ji man – graži moteris, jos darbas įpareigoja gražiai atrodyti. Pasidariusi skoningai,  daugiau, manau, ir nereiktų.

O pasisakymai prie jos ne tik įžeidūs, bet ir keliantys abejonių dėl komentuojančio psichinės sveikatos būsenos. Jie gal turi per daug laisvo laiko? Knygą paskaitytų, tai bent nauda būtų. Ir bjauriais žodžiais komentuoja daugiausiai moterys! Jos man atrodo nelaimingos, neturinčios savo gyvenimo...

Jausti kitam neapykantą, ir dar dėl geros išvaizdos, gali tik labai sutrikęs žmogus. Joms net neverta nieko sakyti atgal. Kokia prasmė? Tuščiagalvė ir liks tuščiagalve. 

Na, mylimi Lietuvos žmonės, kodel jūs liejate pyktį ant nepažįstamų žmonių? Ar esate kiekvienas toks šventas? Gražus ir tobulas? Manyčiau, ne, taigi, prieš komentuodami atsigręžkit į save. Koks galėtų būti komentaras apie jus, jeigu jį rašytų žmogus iš šalies?

Palinkėčiau toms pyktį liejančioms moterims sveikatos, nes matosi, žmogus serga. O ant ligonio pykti negali.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.