Po žinių apie Mantą ir Indrę Stonkus pasišlykštėjo: „Nespjaukit į vandenį“

Labai liūdna, kai supranti, tarp kokių „protinguolių“ gyveni. Prieš kelias dienas pasirodė pranešimai, kad Mantas Stonkus ir Indrė Stonkuvienė nebegyvena kartu, vienas portalas rašė ir apie skyrybas.

Birželio pabaigoje pasirodė pranešimai, kad Mantas Stonkus ir Indrė Stonkuvienė nebegyvena kartu.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Birželio pabaigoje pasirodė pranešimai, kad Mantas Stonkus ir Indrė Stonkuvienė nebegyvena kartu.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Pasibaisėjusi

Jul 2, 2019, 10:13 AM, atnaujinta Jul 2, 2019, 6:20 PM

Labai labai juos mėgstu, man, nepažįstančiai jų asmeniškai, abu patinka ir įkvepia. Jie – šaunūs, aktyvūs žmonės. Indrė išvis tūkstančius moterų įkvepia. Gaila, jeigu skaudi situacija, bet svarbu nepalūžti, eiti į priekį. Laimei yra daug kelių!

Tik pasisakymai apie jų situaciją – kokio šlykštumo... Šiaip jau lietuviai neigiamai kalba apie viską, jie nejaučia laimės ir nelinki gero kitam. Spėlioja, kuris neištikimas, iš anksto prognozuoja, kaip „draskysis vaikus“, vieni varo ant Manto, kiti – ant Indrės... Didžiausias smerkimas vyksta dėl to, kad „visi čia skiriasi, jokių vertybių“.

Ar kiekvienas komentuojantis – šventasis? Visos tekėjote skaisčios, per gyvenimą vieną vyrą teturėjot?

Neįžeidinėkit žmonių, kurie jums ne tik kad nieko blogo nepadarė, bet apskritai nežino apie jūsų egzistavimą. Ar manote, kad žmonės „ant juoko“ tuokiasi ir skiriasi? Visi juk kurdami šeimą tikisi gyventi iki gyvenimo galo kartu.

Tie, kurie skleidžia tulžį ir sako, kad neištvėrė nenujoję į šoną... Gal rašo iš savo patirties? Bet kokiu atveju, tai niekieno reikalas. Geriau nespjauti į vandenį, nes net ir tie pikti piliečiai turi artimųjų, turi vaikų, kuriems ateityje gali tas pats nutikti.

Smerkiantys juokiasi iš kito, bet nelinkėtų to savo vaikams. O gaila. Nes svarbiausia surasti tą tikrą nuoširdumą ir vidinę ramybę. Kas randa – taip pat gauna pagiežos.

Nes šlykščiai šneka ne tik apie skyrybas. Naujienų portaluose arba feisbuke pasirodo informacija apie kieno nors vestuves. Tai ką jūs, nėr net ką kalbėt apie pasidžiaugimą įsimylėjėlių laime! Tik palinkėjimai skirtis ar kitos bjaurybės – pavyzdžiui, pabrėžiama kreiva jaunosios nosis ar kita nesąmonė. 

Nėra nuoširdumo – tikro džiaugsmo dėl kito laimės ar tikro palaikymo, kai nesėkmė. O dėl to tikrai liūdna. Jei jau suradai tą žmogų, su kuriuo turi nuoširdumą, jį linkiu ir išsaugoti. Jei kelio viduryje pamatei, kad žmogus ne tas – niekas negali pasmerkti. Sunku rasti tą artimą žmogų. Linkiu, kad nors ir iš 10 karto, bet rastume tą laimę. Be baimės, kas ką pasakys. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.