Pasakė, ką galvoja apie šių metų „Euroviziją“: „Mėgstu veltis į diskusijas“

„Eurovizija“ – vienas ilgiausiai transliuojamų televizijos projektų, kasmet organizuojamas Europos transliuotojų sąjungos ir jai priklausančių visuomeninių transliuotojų. Jau šį šeštadienį paaiškės, kas šiais metais atstovaus Lietuvai šiame prestižiniame dainų konkurse.

Atrankos vedėjai Augustė Nombeko ir Giedrius Masalskis.<br>T.Bauro nuotr.
Atrankos vedėjai Augustė Nombeko ir Giedrius Masalskis.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta MUR.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta MUR.<br>T.Bauro nuotr.
Justė Kraujelytė, Petunija, Rūta Mur.<br>T.Bauro nuotr.
Justė Kraujelytė, Petunija, Rūta Mur.<br>T.Bauro nuotr.
Monika Linkytė.<br>T.Bauro nuotr.
Monika Linkytė.<br>T.Bauro nuotr.
Paulina<br>T.Bauro nuotr.
Paulina<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Modestas Pariauka, jp.lt

Feb 17, 2023, 11:51 AM

Naujienų portalo JP kalbinti panevėžiečiai pasidalino nuomonėmis, ką mano apie „Eurovizijos“ dainų konkursą bei, kurį Lietuvos atlikėją palaiko nacionalinėje atrankoje.

Panevėžietė Dalija:

„Eurovizija“, galima sakyti, beveik nesidomiu. Tačiau visada pasižiūriu, kaip šiame konkurse atrodo Lietuvos atstovai. Būtų gerai, kad nacionalinę atranką rodytų šiek tiek anksčiau. Tada tikrai galėčiau ir daugiau papasakoti apie atlikėjus.

Kelis Lietuvos atstovus žinau. Manau, tikrai nebus gėda, jei į „Euroviziją“ išsiųsime Pauliną Paukštaitytę arba kelionę į šį konkursą pakartos Monika Linkytė.

Panevėžietis Lukas:

Visada domėjausi „Eurovizija“. Kiekvienais metais galiu aptarti naujų arba senų dalyvių pasirodymus. Mėgstu veltis į diskusijas, kas būtent šiemet privalo atstovauti Lietuvai.

Labiausiai laukiu šio šeštadienio, kai jau bus proga nusivilti arba džiaugtis rezultatais. Tikiuosi, jog Lietuvai atstovaus viena mergina iš trijų: Monika Linkytė, Paulina Paukštaitytė arba Rūta Mur.

Panevėžietė Agnė:

Kaip tik šiemet nacionalinių „Eurovizijos“ atrankų dar neteko stebėti, nes spaudžia ir mokslai, ir darbas. Džiaugiuosi, jog praėjusiais metais į „Euroviziją“ vyko Monika Liu, o šiemet tikiuosi Lietuvai atstovaus ne ką prastesnis atlikėjas.

Finalą, manau, pasižiūrėsiu, kad bent suprasčiau, kas čia vyksta Lietuvoje.

Panevėžietė Emilija:

Šiemet nežiūrėjau nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų. Nesu didelė šio konkurso gerbėja. Gal esu mačiusi tik vieną ar du „Eurovizijos“ konkursus.

Nemėgstu laiko leisti prie televizoriaus, nes turiu geresnių užsiėmimų. Bet, manau, jog pasižiūrėsiu šį savaitgalį vyksiantį finalą, kad nebūčiau atsilikusi.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.