Triukšmingame koncerte porelei pyktį sukėlė žiūrovų požiūris: „Visiška nesąmonė“

Sveiki, lankomės su vyru įvairiuose koncertuose tiek salėse, tiek po atviru dangumi. Dabar taip pat buvome viename grandioziniame koncerte. Tarp žiūrovų matome ir labai daug jaunos publikos.

 Žiūrovei kilo klausimas, ar dideli triukšmingi koncertai yra tinkama vieta mažamečiams vaikams?<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Žiūrovei kilo klausimas, ar dideli triukšmingi koncertai yra tinkama vieta mažamečiams vaikams?<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Julė

Aug 17, 2023, 9:41 PM

Sakydama „jaunos“, turiu omenyje ne tik mokyklinukus ar darželinukus. Trankios muzikos klausosi ir kūdikiai.

Ir tikrai ne vienintelis kartas, kai renginiuose matome tokius mažamečius. Ir mums, stebint iš šalies, vaikai tikrai neatrodo gerai leidžiantys laiką. Jie atrodo pavargę, gulinėja, tėvams ant pečių galvas padėję bando snausti. Bet per tokį triukšmą miegoti tikrai neįmanoma. O pradėjus šaudyti fejerverkams ar konfeti, vaikai net verkia ir krūpčioja. Ir pyktis, ir gailestis kilo stebint tuos vaikučius ir neatsakingus jų tėvus.

Mums kilo toks klausimas, ar tikrai mažiems vaikučiams tinkama vieta yra tokie dideli ir triukšmingi renginiai? Neminiu vieno konkretaus koncerto, nes per vasarą tikrai lankėmės ne viename renginyje ir matėme mažuosius „gerbėjus“, besilinksminančius ne savo noru.

Šiais laikais tėvai labai aktyvūs. Nestabdo, kaip sakant. Bando sau ir kitiems turbūt įrodyti, kad tėvystė nekeičia jų gyvenimo ritmo, neriboja socialinio gyvenimo – štai, pažiūrėkit, galima juk linksmintis ir su vaikais! Visiška nesąmonė!

Gal dar galima būtų pasiginčyti, ar tikrai trejų metų vaikui 23 valandą bastytis triukšmingame koncerte ir stovėti prie nekvapnaus tualeto eilėje yra tinkamas laiko leidimo būdas, bet kaip pusės metų kūdikiai? Kai kurie jų net be jokių ausinių koncerte buvo.

P.s. Renginiai ne kameriniai. Koncertuose buvo susirinkę keli tūkstančiai žmonių.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.