Pakuojuosi lagaminą atostogoms. Ko nepamiršti?

Jeigu galite pakelti savo lagaminą be jokio vargo, didelė tikimybė, kad kažką pamiršote. Pristatome dešimties dalykų sąrašas daiktų, kurių nederėtų pamiršti rengiantis kelionei.

Prieš išvykdami atostogų gerai pagalvokite, ar į lagaminą susidėjote svarbiausius dalykus. 123rf.com
Prieš išvykdami atostogų gerai pagalvokite, ar į lagaminą susidėjote svarbiausius dalykus. 123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

pamestidaiktai.lt

Jun 29, 2012, 10:49 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:16 PM

1. Telefono įkroviklis. Dažniausiai ruošiantis kelionei žinome, kad reikia pasikrauti telefoną, bet pamirštame įkroviklį. Prieš iškeliaujant čiumpame pasikrovusį telefoną, o įkroviklis taip ir lieka lizde.

2. Telefono numeriai. Ar turite oro uosto ir viešbučio telefonų numerius savo telefone? Turėtumėte turėti. Taip pat patartina turėti sąrašą adresų, kur jūs keliausite, kad galėtumėte pateikti juos taksi vairuotojams. Neužmirškite tos šalies pagalbos telefonų.

3. Pasas, bilietai ir kelionės vadovas. Pasas yra pats svarbiausias keliaujant į užsienį. Bet pirmiausia įsitikinkite, ar jo galiojimo laikas nesibaigia. Daugelis šalių neįleis jūsų, jeigu galiojimo laikas mažesnis nei šeši mėnesiai. Taip pat net jeigu užsirezervavote visą savo kelionę internetu, muitinės pareigūnas kartais gali paprašyti parodyti visą jūsų būsimą maršrutą, taigi visus juos atsispausdinkite.

4. Kojinės ir aksesuarai. Visi dažniausiai prisimena savo kojines ir apatinius, bet jei keliauja ten, kur šiltas klimatas, dažniausiai įsimeta į krepšį ir sportinius batelius turistiniams žygiams ir sportui. Vyrai dažnai užmiršta savo kaklaraiščius, rankogalių segtukus. Moterys tuo tarpu - savo papuošalus, plaukų gumytes, segtukus, mažas rankines.

5. Knyga. Jūs būsite įkalintas ilgam skrydžiui tik su laikraščiu, kurį jums galės duoti stiuardesė, arba išvis be nieko, todėl nepamirškite knygos ar nešiojamo kompiuterio.

6. Medikamentai ir kremai. Dabar turėtumėte susipakuoti savo losjonus ir kremus atskirai nuo kito jūsų bagažo, nes nežinia, kaip su jūsų pagrindiniu lagaminu bus elgiamasi oro uoste.

7. Pižama. Kai kruopščiai išsirenkate drabužius kiekvienai progai, nepamirškite, kad jūs turėsite ir su kažkuo miegoti.

8. Dovanos. Lengva įsidėti keletą paprastų dalykėlių iš namų, jei reikėtų kokios padėkos dovanos.

9. Fotoaparatas ir aksesuarai. Užmiršti fotoaparatą būtų nedovanotina klaida, tai gali sugadinti visas jūsų linksmybes. Kokios bus jūsų atostogos, jei negalėsite jų įamžinti? Dar svarbu nepamiršti baterijų įkroviklio ir atminties kortelės.

O kas yra svarbiausių daiktų sąraše, kai atostogoms ruošiatės jūs? Pasidalinkite savo patarimais.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.