Giedraičių gyventojos daržą ir bites užliejo iš šulinio prasiveržęs vanduo

Ketvirtadienį po 9 val. Giedraičiuose (Molėtų rajonas) ėmė labai smarkiai lyti. Iš Kiementos g. 12 namo kieme esančio šulinio, priklausančio „Molėtų vandenims“, pasipylė vanduo. „Matyt, kažkur užsikišo, - „Bendraukime“ rašė įvykį stebėjusi Jolanta Liubeckaitė. - Vanduo sunkėsi iš apačios, be to, lietus pliaupė kaip iš kibiro.“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2012, 12:14 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:35 AM

Moteris skundėsi, kad vanduo užpylė visą daržą. „Sunaikino mano mamos, 76 metų buvusios mokytojos, viso pavasario darbą - daržą, kuriame nebuvo nė žolytės. Pamatę, kad situacija baisi, skambinome 4 kartus į „Molėtų vandenis“, kalbėjome su dispečeriu ir vadovu Kavalniu. Skambinome į gaisrinę, prašėme, kad atsiųstų cisterną ir išsemtų vandenį. Gaisrinės dispečerė pasakė, kad negali padėti“, - guodėsi giedraitiškė.

Netrukus vanduo pradėjo semti bičių avilį. „Prašėmė „Molėtų vandenų“ darbuotojų, kad padėtų išnešti bites. Tik pasakius, kad kreipsimės į spaudą, „Molėtų vandenys“ pasakė, kad atsiųs žmones bent avilius iškelti“, - pasakojo J. Liubeckaitė.

Po dviejų valandų nuo tada, kai vanduo ėmė plūsti, pagalbos gyventojai nesulaukė. „O vanduo kyla“, - pastebi giedraitiškė.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?