Vilniuje lietus neatbaidė į orientacines varžybas susirinkusių dviratininkų

Prastus orus Vilniuje prognozavę sinoptikai neatbaidė gausaus būrio aktyvų laisvalaikį mėgstančių entuziastų išbandyti savo jėgas „Velo Orient 2012“ antrajame etape. Nors sostinėje visą ketvirtadienį pliaupė lietus, vakare dangui pragiedrėjus prie orientacinio žaidimo starto linijos išsirikiavo 46 komandos.

Ketvirtadienio vakaras Vilniuje - su dviračiu ir žemėlapiu rankose.<br>Organizatorių nuotr.
Ketvirtadienio vakaras Vilniuje - su dviračiu ir žemėlapiu rankose.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2012, 12:25 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:35 AM

Daugiausiai taškų (111 tšk.) surinko komanda pasivadinusi „JohnyCo“. Iš viso surinkti buvo galima 122 taškus, tačiau nė viena komanda to nepajėgė padaryti. Antrąją vietą užėmė Rato Riterių, o trečiąją „VombatasRacing“ komandos, surinkusios atitinkamai 103 ir 97 taškus.

Verta pastebėti, jog nė viena komanda nepasidavė ir kovojo iki galo. Visi startavę atvyko iki finišo ir pateikė organizatoriams daugiau ar mažiau užpildytus užduočių lapus. Lyginant su pirmuoju etapu, šį kartą komandoms buvo pateiktos sudėtingesnės užduotys, tačiau tai davė teigiamą rezultatą. Dalyviai užtruko ilgiau, buvo priversti labiau pasukti galvas, todėl maksimaliai įsitraukė ir įtraukė aplinkinius žmones į žaidimą. „Velo Orient 2012“ yra paremtas ne greičiu, o komandiniu darbu, Vilniaus pažinojimu bei sugebėjimu išspręsti pateiktas užduotis, todėl nepriklausomai nuo amžiaus, išsilavinimo ar sportinės formos bet kuri komanda gali sublizgėti.

Komandoms stengtis papildomą stimulą duoda aktyviam laisvalaikiui skirti prizai. Pagrindinis turnyro prizas, kurį dovanoja „WaterFun“, yra vandens pramogos su kateriu, vandens slidėmis, pripučiamu ratu ir vandenlente. Atskirų etapų prizininkai taip pat yra apdovanojami smulkesniais organizatorių ir žaidimų draugų įsteigtais prizais. Šiuo metu bendrojoje įskaitoje pirmauja „JohnyCo“ komanda su 176 taškais, antrąją vietą dalinasi „Rato Riteriai“ ir „Vombatas Racing“ surinkę po 163 taškus, o trečiojoje vietoje kol kas yra komanda Komanda su 155 taškais.

Trečiasis žaidimas planuojamas liepos pabaigoje, tiksli data bus paskelbta jau artimiausiu metu, o detalesnę informaciją bus galima surasti Orientacines.lt bei VšĮ „Sveikas Miestas“ svetainėse.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.