Šiauliuose karatė meistrai aiškinosi, kas pasaulyje geriausias

Vos prieš keletą dienų baigėsi savaitę trukusi sporto šventė - penktosios TAFISA (The Association For International Sport for All) žaidynės, kurios šįkart vyko Lietuvoje. Šiauliuose ir jo apylinkėse vykę sporto renginiai ir varžybos sutraukė nemažai žmonių dėmesio.

Jaunimo asmeninėse kata, kumite varžybose startavo 10 tautiečių.
Jaunimo asmeninėse kata, kumite varžybose startavo 10 tautiečių.
Daugiau nuotraukų (1)

zbitkis

2012-07-16 10:30, atnaujinta 2018-03-18 03:06

Ko gero, vienas įdomiausių vykusių renginių - Pasaulio karatė konfederacijos (WKC) jaunių, jaunimo, suaugusių čempionatas bei Pasaulio vaikų taurės varžybos. Liepos 5 - 8 dienomis Šiaulių teniso kortuose vykusiame čempionate dalyvavo per 1200 sportininkų iš įvairių valstybių, tarp jų ir apie 100 sportininkų iš Lietuvos.

Kadangi esu aplankęs ne vienerias karatė varžybas Lietuvoje, nusprendžiau nepraleisti progos savo akimis pamatyti vienas didžiausių karatė varžybų, kurios yra vykusios Lietuvoje. Kadangi būsimas studentas, gyvenu ne iš savo kišenės, negalėjau leisti "prabangos" stebėti čempionato visas keturias dienas, nes gyvenu ne Šiauliuose. Taigi, teko pasirinkti vieną dieną, kurią vyksiu stebėti ir filmuoti varžybų.

Pasirinkau liepos 7 dieną - šeštadienį. Ir pasirinkta diena, manau, buvo viena įdomiausių čempionate, nes tądien vyko jaunimo asmeninės kata, kumite varžybos, kuriose startavo 10 mūsų tautiečių bei suaugusiųjų komandinės varžybos. Siūlau pažiūrėti mano darytą reportažą iš trečiosios varžybų dienos.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.