Gelbėti beglobius gyvūnus padės ir paramos krautuvėlė

„SOS gyvūnai“ pagaliau atveria taip lauktos paramos krautuvėlės duris ir kviečia tiek pirkėjus, tiek pardavėjus dalyvauti jos gyvenime. Ši parduotuvėlė ypatinga tuo, kad visi pinigai, gauti už parduotas prekes, atiteks „SOS gyvūnams“ kaip parama, kuri bus panaudota prieglaudos statyboms užbaigti, globotinių kasdienei ir nekasdienei priežiūrai.

Paramos krauvėlėje surinkti pinigai atiteks kilniam tikslui – suteikti beglobiams gyvūnams jaukų laikiną prieglobstį ir ieškoti jiems naujų namų. P. Mantauto nuotr.
Paramos krauvėlėje surinkti pinigai atiteks kilniam tikslui – suteikti beglobiams gyvūnams jaukų laikiną prieglobstį ir ieškoti jiems naujų namų. P. Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2012, 5:06 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:33 PM

Paramos krautuvėlė padalinta į du skyrius. Viename iš jų galima tiesiogiai apmokėti „SOS gyvūnų“ išlaidas (tokiu atveju parama bus tikslinė), o kitame galima patiems įsigyti mūsų rėmėjų siūlomų prekių bei paslaugų, už kurias gauti pinigai atiteks „SOS gyvūnams“.

Tad kviečiame visus gyvūnams neabejingus žmones pirkti mūsų paramos krautuvėlėje – tai paprasčiausias būdas pagelbėti beglobiams gyvūnams bei parodyti verslo atstovams, kad jų veikla bei produkcija – net jei ji nesusijusi su gyvūnais – vis tiek gali prisidėti prie gerų darbų. Mūsų paramos krautuvėlė – ideali vieta apsilankyti, jei ieškote kam nors dovanos, nes pirkdami čia, Jūs ne tik išrinksite dovaną savo artimam žmogui, bet ir padovanosite paramą „SOS gyvūnams“ bei jų globotinių gerovei.

Tuo pačiu kviečiame visus, pradedant pavieniais rankdarbių meistrais ir baigiant stambiais verslininkais, padovanoti mūsų parduotuvėlei daiktų ar galimybę užsisakyti paslaugas, už kuriuos gauti pinigai atiteks kilniam tikslui – suteikti beglobiams gyvūnams jaukų laikiną prieglobstį ir ieškoti jiems naujų namų.

„Paramos krautuvėlė“ – tai visiškai naujas projektas, kuris suteiks galimybę remti „SOS gyvūnus“, užsiimant įprasta veikla ir nepareikalausiantis jokių papildomų laiko ar fizinių sąnaudų. Tikimės, kad tokiu būdu mes surasime dar daugiau draugų, užmegsime glaudžius ryšius su verslo atstovais ir taip vystysime draugiškus, tarpusavio parama ir pagalba pagrįstus santykius tarp visuomeninio ir verslo sektoriaus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.