Nebeperku kosmetikos, veidą gražinu tik vaisiais

Norėčiau su kitomis moterimis pasidalinti stebuklingu grožio receptu vasarą. Šiltuoju metų laiku daug laiko praleidžiu savo sodyboje prie Dusios ežero. Jau ne kartą pasitaikė, kad vykdama į savo sodybą pamiršau kosmetiką. Tačiau greitai supratau, kaip galiu ją pakeisti produktais iš savo sodo.

Kremus vasarą galima pakeisti vaisių kaukėmis. G. Skaraitienės nuotr.
Kremus vasarą galima pakeisti vaisių kaukėmis. G. Skaraitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Angelė M.

Aug 10, 2012, 8:59 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:27 AM

Nepamainomas dalykas yra obuoliai. Iš jų sutrinta kaukė, tokia tyrė, papildyta kiaušiniu, fantastiškai atgaivina ir šviesina veido odą. Tokia kauke tepu ir kaklo sritį. Palaikau apie 20 minučių.

Veidą kuo puikiausiai drėkina ir gaivina arbūzai. Tiesa, jų neturiu savo sodyboje, tačiau šiuo metų laiku jie parduotuvėse labai pigūs.

O rudenį nepamainoma vynuogių kaukė. Ją darau taip: sutrinu stiklinę vynuogių, maišau su alyvuogių aliejumi. Vynuogėse gausu vitamino C, taip pat jos padeda gydyti aknę, todėl labai tinka paaugliams.

Taigi vasaros metu neperku kosmetikos, o naudoju vaisių ir uogų kaukes, kurias rekomenduoju ir kitoms. Ir labai norėčiau iš kitų moterų užgirsti, kokias dar galima pasidaryti kaukes iš sodo gėrybių.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.