Pasirodo, agurkai gali tiesiog per orą įsisavinti druską ir prieskonines žoleles. Nupjaukite abu agurkų galiukus, sudėkite juos į polietileninį maišelį. Priklausomai nuo agurkų kiekio, įberkite druskos (pusei kilogramo agurkų - apie šaukštą druskos), įdėkite porą skiltelių česnako, krapų ir serbentų arba vyšnių lapų.
Tuomet užriškite maišelį ir pakratykite rankomis jį, kad visas turinys susimaišytų.
Dėkite maišelį į šaldytuvą ir kitą dieną jau galėsite skanauti kuo puikiausiai pasimarinavusius agurkus. Skanaus!
O kokių neįprastų daržovių marinavimo būdų žinote jūs? Pasidalinkite savo patarimais!
Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.