Agurkų marinavimui vanduo nebūtinas

Agurkų sezonas dar nesibaigė, todėl skubu pasidalinti fantastišku agurkų marinavimo receptu, kuriam vanduo nebūtinas. Kaip tai įmanoma - paklausite jūs?

Daugiau nuotraukų (1)

Živilė

Aug 16, 2012, 4:47 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:19 AM

Pasirodo, agurkai gali tiesiog per orą įsisavinti druską ir prieskonines žoleles. Nupjaukite abu agurkų galiukus, sudėkite juos į polietileninį maišelį. Priklausomai nuo agurkų kiekio, įberkite druskos (pusei kilogramo agurkų - apie šaukštą druskos), įdėkite porą skiltelių česnako, krapų ir serbentų arba vyšnių lapų.

Tuomet užriškite maišelį ir pakratykite rankomis jį, kad visas turinys susimaišytų.

Dėkite maišelį į šaldytuvą ir kitą dieną jau galėsite skanauti kuo puikiausiai pasimarinavusius agurkus. Skanaus!

O kokių neįprastų daržovių marinavimo būdų žinote jūs? Pasidalinkite savo patarimais!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.