Per Norvegiją dviračiu - dėl vėžiu sergančių Lietuvos vaikų

Prašome Jūsų paremti šią akciją. Pagalbos ranką galite ištiesti šiais būdais:

Daugiau nuotraukų (1)

Vilgailė Kira Purlytė

2012-09-20 21:54, atnaujinta 2018-03-16 16:13

Kelionę pradėjau Šiaurės iškyšulyje. Per pirmas tris žygio savaites jau įveikiau daugiau nei 1800 km. Nors žygio pabaiga suplanuota rugsėjo 22 dienos vakare arba 23 dienos ryte Osle, nepalankios oro ir važiavimo sąlygos gali šį planą pakoreguoti. Teko važiuoti prieš vėją ir pliaupiant lietui, lėtai minti į kalnus ir greitai leistis į pakalnes.

Vakarų Škotijos baltajai terjerei Tulku keliauti dviračiu nėra naujiena, todėl ji ramiai sėdi krepšyje ir baido elnius bei avis, o važiuojant į kalną dažniausiai risnoja šalia dviračio. Prieš kelionę nerimavau, kad šunytė naktimis nesušaltų, bet panašu, jog Tulku nešalta – kartais ji nelenda į miegmaišį, net kai keliautojos miega be palapinės.

Žygio metu renku paramą, skirtą pagerinti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų situaciją Lietuvoje. Savo kelione pratęsiu kitų gerų žmonių vykdomus darbus šios misijos labui, o įveikdama kliūtis ir sunkumus, palaikysiu didžiulę ištvermę, kantrybę ir valią turinčius mažuosius ligonius ir jų gydytojus bei artimuosius.

Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“ yra ne pelno siekianti nevyriausybinė organizacija. Šios organizacijos tikslas – teikti įvairiapusę (informacijos, finansinę, medicininę, psichologinę) pagalbą vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis, taip pat remti medicinos centrus, gydančius onkologinėmis ligomis sergančius vaikus.

„Rugutė“ remia mažuosius, kurie turėjo staigiai suaugti, susidūrę su viena skaudžiausių ligų. Šiame kelyje mes keliaujame kartu... Kartu vilties link.

Prašome Jūsų paremti šią akciją. Pagalbos ranką galite ištiesti šiais būdais:

- paaukodami organizacijos GlobalGiving puslapyje.

- pervesdami lėšų į šiam tikslui skirtą fondo „Rugutė“ sąskaitą:

Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“ Fondo kodas 300070090 Fondo atsiskaitomoji sąskaita: Nr. LT32 7044 0600 0594 6980 AB SEB bankas, banko kodas 70440, SWIFT kodas CBVILT2X

- paaukodami PayPal sistema.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.