Trys tamsiaplaukės įspėja: „Merginos, į mūsų vakarėlį neleiskite vienų vaikinų“

Didelis juodas plakatas, kabantis ant vieno Islandijos gatvėje įsikūrusio naktinio klubo lango, žvilgsnį traukte pritraukė einant net 100 metrų spindulio atstumu. Esu tikras, dauguma susidomėjusių – vyrai. Kodėl? Plakate puikuojasi trys tamsos valdovės – trys paslaptingos ir seksualios nakties seserys, diskžokėjos: Ugnė Šantažas, Aušrinė Deficitas, Ugnė Indėnė. Merginos, susipažinusios naktyje, susibūrė į trio norėdamos pažadinti naktinį miesto gyvenimą, įtraukti žmones į savo muzikinę intrigą: „Ateikit ir išgirsit!

Daugiau nuotraukų (1)

Reiveris Paklydėlis

2012-10-25 13:50, atnaujinta 2018-03-15 21:24

Tačiau merginoms, išleidžiančioms čia savo vaikinus, reikėtų susirūpinti…”, - priduria Deficitas. Plakatas byloja, kad vieta – naktinis klubas „Opium“, kilti laiptais į viršų, naktinio dangaus link. Tikslus laikas: Šeštadienis. Ateiti, be abejonės, tik sutemus!

Paslaptingosios damos sako:

Šantažas: Aš su merginom dėl naudos, nes po kiekvienos nakties reikia medžiagos! Bet esu jas įsimylėjusi, nes tokių moterų kaip Aušrinė yra deficitas, be to ji daug metų scenoje, tad turi labai daug gerų kontaktų... (trina delnus. - Red.) O Indėnė išprotėjusi - išprovokuoja daug situacijų, kurios kitą dieną keliauja tiesiai į mano archyvą!

Deficitas: Ugnė – Šantažas, nes labaaaai daug žino… Aš esu Deficitas, nes groju išskirtinę muziką. Be to, juk deficitas yra tai, ko visi labai nori, bet negali gauti…  

Indėnė: Visi mane pažįsta tokią, kokia esu: lakstau laukais ir miškais! Muzikoje visada turiu ginklų – medžioju ritmus ir melodijas...  

Sisters of Night”: Indėnė groja rock/ indie/ electro, Deficitas – electro. Šantažas mėgsta sunkesnę, tamsesnę muziką, taip pat electro/ house‘ą. 

– Esate damos, gyvos tik nakties metu?

Šantažas: Taaaip, mes tik naktį gyvos: Indėnė ruošiasi į medžioklę, aš kuriu konspiracinius planus, Deficitoo...  

Deficitas: ...dieną nesurasi nei su žiburiu!

– Kaip čia nutiko, kad jūs trys dabar ir čia – vienoje vietoje? Ar seniai esate pažįstamos? Beje, kada atsirado mintys apie vakarėlio organizavimą ir paslaptingus pseudonimus?

Šantažas: Mes su Aušrine  labai senos draugės. Galima sakyti, ne tik nakties, bet ir kraujo seserys! Ji – žinoma vakarėlių diskžokėja, grojanti puikią muziką. Aušrinės slapyvardis Deficitas todėl, kad ji ne tik graži, bet ir protinga moteris, turinti puikų muzikinį skonį. Mes susitikome naktį, per vieną tokių vakarėlių, po kurio tikrai galiu daugelį šantažuoti! Taip aš tapau Šantažu.

Visada apie savo vakarėlį galvojome ir jį planavom, o sutikus Indėnę, supratom, kad galime būti puiki trijulė! Šeštadienį suprasite, kodėl Ugnę vadiname Indėne – nekils jokių abejonių!  

Deficitas: Mus sujungė noras sukurti gerą vakarą ne tik sau, bet ir draugams, nepažįstamiems žmonėms. Plėtoti tokią idėją pradėjom, nes mums trūksta gerų vakarėlių, todėl nusprendėme nelaukti ir pačios tokį padaryti!  

Šantažas: Čia bus pirmasis bandymas, kažkiek eksperimentas. Mūsų sumanymas yra atgaivinti kai kuriuos dalykus, kurių labai pasiilgome: šokį, o ne stoviniavimą prie baro, temas, kurioms ruošiesi ne penkias minutes, o kelias savaites. Anksčiau, prieš keletą metų, į vakarėlį atėjęs nepasiruošęs jausdavaisi nekaip. O dabar... Tačiau pirmajame renginyje nekeliame didelių reikalavimų atvyksiantiems draugams.  

– Tačiau nusistovėjusius auditorijos įpročius pakeisti labai sudėtinga... Kaip planuojate įsibrauti į susirinkusiųjų mintis ir nukreipti jas tinkama linkme?

Šantažas: Dauguma būsimų svečių dar nežino, ko 100  procentų iš vakarėlio tikėtis, dėl to stengiamės jų niekaip neįpareigoti!

Deficitas: Norime sukviesti žmones, kad šie gerai praleistų laiką ir kitą kartą norėtų vakarėliui kažkaip pasiruošti patys pagal vakaro temą, gal net konkuruoti: kas bus įdomesnis, gražesnis, originalesnis. Mes drąsiai žengiame į muzikinę sceną, todėl dabar norime prisistatyti labiau iš muzikinės pusės.  

– Keista, juk geriausiųjų draugių „klube“ būna nors viena blondinė, bet jūs – visos tamsios. Gal dėlto nakties sesės?

Deficitas: Neeee, pagal plaukų spalvą draugių nesirenkame! Galbūt tai nutiko dėl visų trijų meilės muzikai ir muzikinių skonių skirtumų/sutapimų. Puikiai viena kitą papildome!

– Ar „Sisters of Night“ yra bandymas pristatyti būsimą vakarėlių seriją?

Šantažas: Galbūt.. Tačiau tai dar palikime paslaptyje!  

– Beje, moterų muzika skirta moterims ar...?

Šantažas: Kad tik nebūtų taip, kad klube pasirodys daugiau vyrų nei moterų! Aš merginų vietoje gerai pagalvočiau prieš išleidžiant vienus vyrukus į vakarėlį... Verčiau nerizikuokite, pasipuoškite ir eikite kartu! Labai laukiame tų, kurie nori ateiti ir ilgai šokti!  

Deficitas: Pažadame geros muzikos židinį kurstyti iki ryto! Taigi, kaulus pajudinsime!

Daugiau Reiverio Paklydėlio tekstų - miestodziungles.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.