Nuo šiol „Bendraukime“ - ir „Laisvosios bangos“ radijo eteryje

Nuo šiol apie „Bendraukime“ skaitytojų naujienas ir problemas galėsite padiskutuoti ir radijo stoties „Laisvoji banga“ eteryje. Radijo laida „Bendraukime” – tai naujas portalo lrytas.lt ir radijo „Laisvoji banga” projektas, kuriame svarbiausias yra žmogus, kuris nori ir turi ką pasakyti. Kiekvieną darbo dieną 11 val. 15 min. radijo eteryje kviesime pasiklausyti, kokiomis idėjomis, mintimis ar bėdomis gyvename šiandien.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-06 09:25, atnaujinta 2018-03-15 16:22

Laidos vedėjos Greta Subatavičiūtė ir Dalia Vencevičienė ragina ne tik skambinti ir pranešti naujienas, bet ir išsakyti pasiūlymus, ką galime nuveikti kartu. Taigi „Bendraukime” – ne tik piliečių žurnalistikos, bet ir iniciatyvų bei socialinės atsakomybės laida.

„Kasdien radijo laidoje „Bendraukime“ aptarsime lrytas.lt rubrikoje skaitytojų aprašytas naujienas, problemas, požiūrį. Juk viskas, kas dedasi aplinkui, vienaip ar kitaip gali paliesti kiekvieną iš mūsų“, - sako laidos vedėja Greta Subatavičiūtė.

„Bendraukime“ skaitytojai jau daugybę kartų įrodė, kad nėra abejingi šalia jų vykstantiems įvykiams ir reiškiniams. Kasdien sulaukiame įdomių skaitytojų naujienų, problemų, nuomonių ir vaizdų. Nuo šiol apie visa tai bus galima padiskutuoti ir radijo eteryje“, - tikina bendraukime.lrytas.lt redaktorė Gabrielė Pečkaitytė.

Lietuvių liaudies išmintis sako: pradžia darbą gaišina. Tad kviečiame pradžią daryti kartu!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.