„Dėl visko kalti Molėtai...“

Taip Molėtuose įvykusios „Sugrįžimų“ šventės metu juokavo aktorius Jonas Braškys, kuris ryšių su Molėtų kraštu dar niekuomet nebuvo ir praradęs. „Kalti, kad čia gimiau, čia augau...“, - tęsė aktorius. Į „Sugrįžimų“ šventę, į tėviškę trumpam sugrįžę džiaugėsi ir kiti aktoriai:  Rolandas Kazlas, Regina Šilinskaitė, Vaida Genytė, Alvydas Šlepikas.

„Sugrįžimų“ šventė Molėtuose.<br>Violetos Z. nuotr.
„Sugrįžimų“ šventė Molėtuose.<br>Violetos Z. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

VioletaZ

Nov 23, 2012, 4:15 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:30 AM

Molėtų krašto žemė užaugino nemažai žmonių, kurie nuolat koncertuoja, vaidina įvairių teatrų scenose, bet gimtojo miesto scenoje jie labai reti svečiai. „Sugrįžimų“ proga Molėtų kultūros centras virto teatru: čia veikė teatro kavinė, skambėjo teatrinio gongo garsai...  

„Sugrįžimų“ spektaklis buvo dviejų dalių. Pirmoji dalis buvo skirta teatralų prisistatymams bei prisiminimams, antroje dalyje buvo rodomas visų sugrįžusių aktorių improvizuotas spektaklis. Pilnutėlė salė, šypsenos, nuoširdus juokas, gausybė gėlių bei žiūrovų ovacijos sakė, kad vieni kitų esame ypatingai pasiilgę, kad pakviestieji taip pat geidė atvykti ir paliudyti, kad yra iš Molėtų, kad myli šį kraštą,  kad nori susitikti su senais draugais, padėkoti gimtai žemei už čia gimusį ar atrastą talentą. Savo ruožtu visus susirinkusius į šventę pasveikino ir Molėtų rajono meras Stasys Žvinys, kuris dėkojo atvykusiems kraštiečiams, kad jie nepamiršta gimtųjų Molėtų, savo darbais juos garsina  ir randa laiko čia atvykti.

„Džiaugiamės ir didžiuojamės jūsų kūryba, puikiais pasiekimais bei norime, kad tokių šaunių sugrįžimų į Molėtų rajoną būtų kuo daugiau, - sakė meras ir įteikė „sugrįžusiems“ simbolines atminimo dovanas – knygas apie Molėtų kraštą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.