Kaip sudžiūvusius lazdyno riešutus paversti šviežiais?

Apgavystė šiaip jau blogas dalykas. Bet kai kalbam apie smagius siurprizus prie stalo, aš visada pasirašau! Vieną tokių gudrybių visai neseniai išmokau darbe. Tiesą sakant, mūsų kolektyvo vadovas, intelektualus, visą dieną prie kompiuterio praleidžiantis vyras nustebino atskleidęs paprastą, bet tikrai veikiančią virtuvės paslaptį.

Daugiau nuotraukų (1)

Riešutų mėgėja

Nov 26, 2012, 9:40 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:23 AM

Kaip per vieną naktį džiūsnos riešutai pavirto į ką tik nuo lazdyno nusiritusius milžinus.

Viskas labai paprasta. Tereikės riešutų ir vandens, mineralinio negazuoto arba paprasto.

Supilkite riešutus į indą, užpilkite vandens, palaikykite per naktį ar dar kelias valandas ilgiau ir vaišinkitės!

Jei laukiate svečių, patiekdami riešutus ant stalo, nusausinkite juos ir gražiai patiekite.

Be abejo, tokius atgaivintus riešutus galima naudoti ir įvairiems kepiniams.

Ir šiaip raginu dažnai valgyti riešutus. Juose labai daug naudingų medžiagų.

***

Turi panašių patarimų? Pasidalink! Siųsk tekstą, nuotraukas ar video adresu bendraukime@lrytas.lt.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.