Daugiavaikėms šeimoms – organizmo stiprinimo akcija

Artėjant Kalėdoms daugėja gerumo akcijų ir pozityvių iniciatyvų. Viena jų – šią savaitę vykstanti organizmo stiprinimo akcija, kurioje žmonės raginami dovanoti žuvų taukus sunkiau gyvenančioms daugiavaikėms šeimoms. Socialinis projektas Pagalbadaiktais.lt atrinko keturias tvarkingas, dabščias gausias šeimas, o vaikiškų drabužių salonas „Bug 2 hug“ kviečia savo bendruomenės nares ir visus neabejingus dovanoti žuvų taukus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2012, 3:59 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:03 AM

Pasak Pagalbadaiktais.lt vadovės Marijos Šaraitės, projekte dalyvaujančios daiktų stokojančios šeimos dažnai neturi galimybės nusipirkti tiek naujų daiktų, tiek ne pirmos būtinybės prekių, kaip kad papildai ar vitaminai. „Artėjant žiemai didėja stokojančiųjų poreikių įvairovė, tačiau kartu daugėja ir gražių pagalbos pasiūlymų, labdaringų inciatyvų“, - teigia Marija Šaraitė.

Akcija siekiama surinkti žuvų taukų, kurie bus naudinga dovana gausioms šeimoms, kur vienas ligos virusas susirgdina visus keturis, šešis ar daugiau vaikų. „Žuvų taukai - vienas iš vertingiausių produktų mūsų organizmui, natūralus vitaminų A ir D šaltinis, kuris padės sustiprinti imunitetą bei pasiruošti žiemai“, - savo idėją dovanoti žuvų taukų paaiškina „Bug 2 hug“ įkūrėja Asta Mackevičienė.

Visą savaitę „Bug 2 hug“ viešins ir pasakos apie atrinktas sunkiau gyvenančias gausias šeimas, kurioms visi gali dovanoti žuvų taukų. Tikimasi surinkti daugiau žuvų taukų, kuriuos organizatoriai dovanos ir kitoms Pagalbadaiktais.lt šeimoms.

Informacją apie akciją rasite „Bug 2 hug“ ir Pagalbadaiktais.lt socialinio tinklapio Facebook.com puslapiuose. Žuvų taukus galima atnešti į „Bug 2 hug“ studiją (Žemaitijos g. 11), darbo laikas pr.- p. 11-13 ir 15-17 val.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.