Lietuvio sukurta aplikacija – viena sparčiausiai populiarėjančių Facebook aplikacijų

Šiaurės Airijoje gyvenančio lietuvio aplikacija pavadinimu „Moustachizer“ (liet. „ūsuoklis“) tapo viena iš sparčiausiai populiarėjančių „Facebook“ aplikacijų, skelbia Growthbusiness.co.uk.

Aplikacija „Moustachizer“ – tai interaktyvi nuotraukų redagavimo programa, leidžianti jums ir draugams „užsidėti“ ūsus, senovines kepures ar netgi monoklius.
Aplikacija „Moustachizer“ – tai interaktyvi nuotraukų redagavimo programa, leidžianti jums ir draugams „užsidėti“ ūsus, senovines kepures ar netgi monoklius.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnas Kazlauskas

Dec 3, 2012, 10:42 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:26 PM

Aplikacija „Moustachizer“ – tai interaktyvi nuotraukų redagavimo programa, leidžianti jums ir draugams „užsidėti“ ūsus, senovines kepures ar netgi monoklius. Vos kelių mygtukų paspaudimu galite pasidabinti Viktorijos eros laikų ponų ūsais ir taip pat lengvai pasidalinti šia nuotrauka su savo draugais.

„Jūs atrodisite taip karališkai, jog net Karalienė lenksis Jums“ – teigia itin sėkmingai pasirodžiusi aplikacija. Autorius, paklaustas kokia aplikacijos sėkmės paslaptis, atsakė, jog esmė įvaizdyje. „Paslaptis nėra jokia paslaptis. Pasinaudoję šia aplikacija, be jokių pastangų virsite tikru ponu ir būsite intelektualiausias bei nuostabiausias veidaknygės erdvėje.“ – pasakojo autorius.

Aplikacija „Ūsuoklis“ nežada nurimti ir stengiasi didinti savo populiarumą. Dėl šios priežasties, lietuvis nusprendė padovanoti planšetinį kompiuterį „iPad“ vienam laimingajam, dalyvaujančiam konkurse. „Norėdami sudalyvauti, jums tereikia apsilankyti mūsų tinklapyje (https://moustachizer.com/ipad) ir sekti nurodymus“ – aiškino aplikacijos autorius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.