Populiariausių žiūrovų atsiųstų video TOP 10

Daugiau nei du šimtai. Tiek šiais metais „Bendraukime“ skaitytojų atsiųstų vaizdo įrašų buvo patalpinti skiltyje „Žiūrovų kamera“. Aktyvūs skaitytojai savo mobiliaisiais telefonais ar buitinėmis kameromis fiksavo ir stichine nelaimes, ir konfliktines situacijas, ir linksmus įvykius. Kviečiame prisiminti didžiausio susidomėjimo sulaukusius vaizdelius ir kitais metais dar aktyviau dalintis savo nufilmuotais video.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2012, 3:20 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:48 AM

Dešimta vieta atitenka amerikietės Estelos sukurtam vaizdo klipui. Mergina sulaukė gausybės komplimentų, perdainavusi atlikėjos Wikos dainą „Lietuva“. Komentatorių nuostabą kėlė puiki merginos tartis, nors pati amerikietė prisipažino, kad lietuvių kalbos niekada nesimokė.

Devintoje vietoje atsidūrė Eglės Svirplytės nufilmuoti nekasdieniai vaizdai. Liepos tryliktą dieną mergina užfiksavo, kaip po liūties sostinės Pilies gatvė virto sraunia upe. Pusės metro gylio srovė su savimi nešėsi lauko kavinių kėdes, šiukšliadėžes ir net dviračius.

Ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir praeivio nufilmuotas vaizdas, kuris sukėlė nemenką visuomenės pasipiktinimą. Praeivis nufilmavo, kaip neblaiviam piliečiui policininkai neištiesė pagalbos rankos, žmogus mirė. Smūgis galva į šaligatvį, koma, mirtis. Taip savo gyvenimą baigė klaipėdietis, kuris mirtiną traumą patyrė policijos patrulių akivaizdoje. Žmogaus gyvybei išsaugoti būtų pakakę ištiestos policininko rankos.

Septinta vieta skiriama vaizdams iš Kauno. Žiūrovams mobiliuoju telefonu užfiksavo muštynes, kuriose buvo panaudoti ne tik kumščiai, bet ir aplinkinių barų kėdės.

Šešta vieta gali džiaugtis avarijų medžiotojais pavadinti jo autoriai. Biuro darbuotojai tapo masinės avarijos liudininkais vietoje iš Klaipėdos sankryžų. Ši slidžia kelio danga pasižymėjusi sankryža tądien tapo ne vienos nelaimės vieta.

Didelio susidomėjimo sulaukė ir penktoje vietoje atsidūręs vaizdai iš žvejybos. Žvejys užfiksavo įspūdingą savo laimikį – 25 kilogramų lašišą.

Pykčio nesutramdžiusiai plungiškei paviešintas vaizdo įrašas pridarė problemų. Vaiką daužiusiais spardžiusiai ir išplūdusiai moteriai teko aiškintis policijos pareigūnams ir atsakyti už savo veiksmus.

Trečioji vieta atitenka Rūtos Meilutytės auksinio triumfo Londono olimpinėse žaidynėse vaizdams. Savo mobiliuoju telefonu žiūrovams užfiksavo istorinį momentą, kaip Penkiolikmetė plaukikė R. Meilutytė 100 m distancijos krūtine varžybų finale už nugaros paliko visas varžoves ir tapo olimpine čempione.

Tarp žiūrimiausių video ir telšiškių Sandros bei Daliaus Alūzų kalbanti papūga, vardu Rembo. Ji dainuoja, švilpauja, puikiai pamėgdžioja vyro, moters ir vaikų balsus ir tai tik keletas jos sugebėjimų.

Didžiausio žiūrovų dėmesio sulaukė vaizdai iš Vilniaus Vingio parke vykusio ryškiausio metų koncerto. Tuomet popžvaigždės Lady Gagos koncertą stebėjo apie 20 tūkst. gerbėjų.

Kviečiame ir toliau dalintis savo užfiksuotais vaizdais - jų laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.