„Maxima“ atšaukia Sausio 13-ąją numatytą „Tarybinės“ dešros akciją (atnaujinta)

Sausio 13-ąją prekybos centras „Maxima“ buvo paskelbęs akciją virtai „Tarybinei“ kumpinei dešrai. Skelbta, kad už įprastą gaminio kainą - 9,89 lito - bus galima įsigyti net dvi šias „Samsono“ gaminamas dešras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2013, 7:45 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:22 PM

Žinia apie tokią akciją dieną, kai Lietuva mini Sovietų Sąjungos agresiją prieš Lietuvą, papiktino ne vieną pirkėją. Tokios akcijos nuotrauka penktadienį buvo aktyviai dalijamasi socialiniuose tinkluose.  

Prekybos centras po kilusio skandalo akciją nusprendė nutraukti.

„Sekmadienį planuota dienos prekės akcija atšaukta. Nuoširdžiai atsiprašome klientų dėl šios visiems mums nemalonios situacijos", - lrytas.lt informavo prekybos tinklo atstovė ryšiams su visuomene Olga Malaškevičienė.

Alfredas Rimidis, „Samsono“ prezidentas:

„Be reikalo versle ieškote politikos. Tokios akcijos planuojamos prieš kelis mėnesius, kartais prieš pusmetį. Kaip gali numatyti tokius dalykus?

Be to, akcijas planuoja prekybos tinklai. Maždaug prieš savaitę mes kreipėmės į „Maxima“ atstovus, kai suvokėme, kad tokia akcija „Tarybinės“ linijos produkcijai sutaps su Sausio 13-ąja. Tačiau jau nieko pakeisti nebuvo galima.

Ateityje tiesiog išbrauksime Sausio 13-ąją iš akcijų dienų.“   

Olga Malaškevičienė, „Maxima“ atstovė spaudai:

„Kasdien siūlome itin didelį skirtingų akcijų skaičių, populiariausių produktų akcijas planuojame gerokai iš anksto – maždaug prieš mėnesį. Galimai dėl to planuojant ir šio produkto akciją nebuvo atsižvelgta į akcijos datą ir produkto pavadinimą. Atsiprašome savo klientų, kuriuos akcijoje dalyvaujančio produkto pavadinimas gali įžeisti“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.