Mamos sudarinės „Mamyčių žemėlapį“

Šią savaitę virtualus mamyčių turgelis musumazyliai.lt startavo su mamoms skirtu projektu „Mamyčių Žemėlapis“. Projekto tikslas - suvienyti Lietuvos mamas ir sukurti išsamų Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos miestų mamyčių gidą.

Mamos yra kviečiamos siūlyti vieteles penkioms kategorijoms: „Žaidžiam lauke“, „Žaidžiam viduje“, „Mankštinamės su mažyliu“, „Draugiškiausios kavinės man ir mažyliui“ ir „Lavinamosios pramogos man ir mažyliui“.<br>V. Balkūni nuotr.
Mamos yra kviečiamos siūlyti vieteles penkioms kategorijoms: „Žaidžiam lauke“, „Žaidžiam viduje“, „Mankštinamės su mažyliu“, „Draugiškiausios kavinės man ir mažyliui“ ir „Lavinamosios pramogos man ir mažyliui“.<br>V. Balkūni nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Karolina Bareikaitė

Feb 12, 2013, 2:17 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:37 AM

„Mamyčių Žemėlapis“ siekia padėti atrasti draugiškiausias vieteles mamoms ir jų mažyliams. Trijų Lietuvos didmiesčių žemėlapiuose bus atvaizduotos tik tos vietos, kurias pasiūlys projekte dalyvaujančios mamos.

Mamos yra kviečiamos siūlyti vieteles penkioms kategorijoms: „Žaidžiam lauke“, „Žaidžiam viduje“, „Mankštinamės su mažyliu“, „Draugiškiausios kavinės man ir mažyliui“ ir „Lavinamosios pramogos man ir mažyliui“.

Pagrindinė priežastis, paskatinusi sukurti šį bendruomenišką projektą buvo noras kartu su mamomis sukurti jų poreikius atspindintį žemėlapį. Anot musumazyliai.lt sumanytojos Mildos Mitkutės, mintis sukurti šią iniciatyvą buvo natūralus žingsnis, siekiant padėti mamoms sugaišti kuo mažiau laiko renkantis, kur praleisti laiką su mažyliu, ir kuo daugiau - būnant su vaikučiu.

Šiuo metu „išaugtų“ daiktų turgelis „Mūsų Mažyliai“ vienija beveik 9000 vilniečių, virš 4000 kauniečių ir apie 2000 pajūrio mamų. Nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos, visos mamos yra kviečiamos dalintis savo vietelėmis sudarant jų „Mamyčių Žemėlapį“ (musumazyliai.lt/l/mamyciu_zemelapis).

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.