A. Bilotaitės KET pažeidimą svarstys Klaipėdos policija (video)

Už Seimo narių sąžiningumą ir skaidrumą kovojanti Seimo narė Agnė Bilotaitė ir pati kartais pamiršta sąžiningumą. Iš Klaipėdos kilusi politikė, regis, nusprendė pademonstruoti, kad kai kurie eismo dalyviai yra lygesni už kitus - savo automobilį jį pastatė vietoje, kurią žymi „sustoti (stovėti) draudžiama“ ženklas.

Aktyvūs klaipėdiečiai užfiksavo A. Bilotaitę nusižengimo vietoje, tačiau ši nustebusi pasiteisino, kad jai reikėjo į savivaldybę.
Aktyvūs klaipėdiečiai užfiksavo A. Bilotaitę nusižengimo vietoje, tačiau ši nustebusi pasiteisino, kad jai reikėjo į savivaldybę.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

2013-02-15 12:00, atnaujinta 2018-03-11 20:59

Aktyvūs klaipėdiečiai užfiksavo A. Bilotaitę nusižengimo vietoje, tačiau ši nustebusi pasiteisino, kad jai reikėjo į savivaldybę, o automobilį statyti nebuvo kur. Tarsi nesupratusi, kuo nusižengė, jaunoji konservatorė nuvažiavo toliau.

Lrytas.lt primena, kad A. Bilotaitė, ne vienintelė politikė, nepaisanti kelio ženklų. Ypač šiurkščiai jas yra pažeidę Viktoras Uspaskichas ir Rolandas Paksas.

Kaip lrytas.lt informavo Policijos departamento prie VRM Komunikacijos vadovas Ramūnas, "kiek matyti iš video medžiagos, padarytas KET pažeidimas". Medžiaga tolimesniam nagrinėjimui ir sprendimų priėmimui persiųsta Klaipėdos kelių policijos biurui.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.