Chuligano su riedučiais smūgis - ir stotelė pažyra į šipulius

Naršydamas po „Facebook“ socialinį tinklą aptikau vaizdo įrašą, kuris mane privertė sušukti „Oho!“. Viduryje baltos dienos Vilniuje naikina visuomeninį turtą - niokoja viešojo transporto stotelę Konstitucijos prospekte ir tuo giriasi prieš visą pasaulį. „Tik pažiūrėkit, koks aš kietas iš šaunus!“. Tikriausiai šis neklaužada ne vienas, mat kažkas juk turėjo filmuoti jo „žygdarbius“.

Daugiau nuotraukų (1)

Antanas J.

May 2, 2013, 1:41 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:57 AM

Ledo ritulininko apranga apsivilkęs vaikinas ne tik išdaužė storą stiklinę stotelės sienelę, bet ir baisiai išgąsdino autobuso laukusias moterėles. Tai puikiai matyti filmuotame vaizde.

Galėtų tikri ledo ritulio mėgėjai pagauti tokį chuliganą ir iškaršti jam kailį, nes jis tyčiojasi iš šios vyriškos sporto šakos.

Vaizdo įraše matyti, kaip riedutininkas imituoja epizodus iš ledo ritulio žaidimo. Jis jaučiasi tarsi NHL žaidėjas čiuožykloje. Tik vietoj pačiūžų ant jo kojų pritaisyti riedučiai. Jis nešiojasi ir ledo ritulio lazdą.

Iš pradžių tai šiek tiek baugina jo triukus matančias merginas, o vėliau pradeda juokinti. Turbūt merginų susižavėjimas šį vaikiną paskatina vaidinti dar kietesnį. Tačiau kai jis išdaužia stotelės stiklą, vaizdas tikrai nejuokingas, nors „Facebooke“ sėkmingai renka „Like“ paspaudimus.

Tikiuosi, kad bent policija suras viešosios tvarkos pažeidėjus ir tinkamai nubaus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.