Krokodilas Gena siūlo prisijungti prie teisingo laisvalaikio judėjimo

Krokodilą Geną galime prisiminti iš animacinių filmukų, rodytų prieš bene keturias dešimtis metų. Frakas, muzikos instrumentas – Gena visada buvo linksmasis personažas. Dabar, su šiek tiek pakoreguotu įvaizdžiu, Gena grįžo į eterį prisijungdamas prie renginių organizatorių kolektyvo ir tapo teisingo laisvalaikio simboliu. Krokodilo garbei buvo sukurtas Genos judėjimas – žmonių, dievinančių gerai leisti laiką, grupė. 

Genos judėjimas skirtas skleisti teisingo laisvalaikio idėjas.<br>R. Rylaitės nuotr.
Genos judėjimas skirtas skleisti teisingo laisvalaikio idėjas.<br>R. Rylaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Tuskenytė

2013-05-14 16:16, atnaujinta 2018-03-06 19:01

Kam skirtas Genos judėjimas?

Genos judėjimas skirtas skleisti teisingo laisvalaikio idėjas,  žmonių prisijungimu prie judėjimo organizatoriai siekia, kad visuomenė jaustų daranti įtaką laisvalaikio aplinkai, o ne jaustųsi tapusi renginių organizatorių įkaitais. Judėjimas yra skirtas žmonėms, kurie leidžia savo laisvalaikį įdomiai ar nori jį paįvairinti. Žmonėms, kurie nori pasidalinti savo patirtimi, kuriems yra įgrisusios tam tikros laisvalaikio paslaugų sektoriaus klaidos, kurie nėra namisėdos, kurie galbūt vis dar ruošiasi praturtinti savo laisvalaikį ir nori turėti jį įdomų.

Prisijungimas prie judėjimo yra visiškai nemokamas, neturi jokio amžiaus ar kokio kitokio cenzo. Paklausti, ar Gena į savo judėjimą priima tik sostinės gyventojus, krokodilo bendradarbiai šią mintį paneigė: „Nesvarbu iš kur esi: sodybas, įvairias paslaugas ir pramogas atrenkame visoje Lietuvoje, sudarinėjame kelionių maršrutus po mūsų šalį, lankytinų vietų žymes, greitu metu turėtų pasirodyti pastarieji mūsų pasiūlymai.“

Šiuo metu Genos draugai jau baigia atrinkinėti visus kultūriškai vertingus Vilniaus miesto renginius, vietas ir paslaugas, tad greitu metu renginių kalendorius ir vietų skiltis prasiplės ir kitų didmiesčių renginiais ir teisingų vietų nuorodomis.

„Skleidžiame informaciją apie visus kultūriškai vertingus vasaros festivalius. Kviečiame Genos judėjimo draugus į savo organizuojamus viešus renginius“, – kalbėjo Genos judėjimo iniciatoriai. 

Kodėl verta prisijungti prie Genos judėjimo?

„Prisijungus prie Genos judėjimo jūs galėsite laimėti kvietimus į teisingus renginius, galėsite naudotis „Eventum Group“ partnerių nuolaidomis, matyti atvirus mūsų renginių scenarijus, kuriuos pritaikytumėte savo asmeninei šventei bei sudarytus kelionių maršrutus po Genos patikrintas vietas“, – kalbėjo Genos judėjimo organizatoriai.

Vidinėje tinklapio sistemoje judėjimo nariai galės Genai pateikti tiesioginę užklausą dėl šventės, pramogos ar vietos, rašyti ir gerus, ir blogus atsiliepimus apie švenčių vietas, pramogas, barus, matyti kitų Genos judėjimo narių parašytus atsiliepimus – jų nematys prie judėjimo neprisijungę puslapio lankytojai. Judėjimo organizatoriams svarbi tikroji žmonių nuomonė, tad atsiliepimai jiems labai rūpi.

Judėjimo nariai taip pat galės rekomenduoti organizatoriams dar nežinomas šaunias vietas ir pramogas. „Judėjimo tikslas yra sukurti teisingo laisvalaikio aplinką, kurioje nebus tų, kurie kartais sugadina laisvalaikį. Žmonės po vakarėlių ar švenčių pasakojasi, kas jiems nepatiko, ko trūko, kas ką blogai padarė, kas buvo itin smagu. Genos judėjimas ir bus ta erdvė, kurioje žmonės, neabejingi teisingam laisvalaikiui, galės pasidalinti savo pastebėjimais“, – kalbėjo krokodilo Genos draugai.

Prisijungti prie Genos judėjimo galima adresu kurgena.lt. Tinklapio viršuje, dešinėje pusėje galima matyti skiltį „Genos judėjimas“. Visa informacija kaip užsiregistruoti parašyta ten. Su Gena taip pat galima susidraugaiti „Facebook“, ieškant „Kur Gena“ – ten taip pat galima rasti informacijos apie laisvalaikį ir renginius, kuriuos rekomenduoja Gena bei laimėti kvietimus į Vilniuje vykstančius koncertus, spektaklius ir kitokius smagumynus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.